Χρήστος Κυριαζής: Το τραγούδι για τον θυελλώδη έρωτα με τη Βάνα Μπάρμπα

Ο Χρήστος Κυριαζής και η Βάνα Μπάρμπα είχαν σχέση για δύο χρόνια

Η είδηση θανάτου του τραγουδιστή μεταδόθηκε κι από την εκπομπή Αλήθεις με τη Ζήνα

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο δημοφιλής τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής

Πέθανε ο Χρήστος Κυριαζής σε ηλικία 68 ετών

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, πριν παντρευτεί και δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ο δίσκος του Μου θυμίζεις τη μάνα μου, έδωσε μια τεράστια ώθηση στην καριέρα του μουσικού κι ερμηνευτή.

Τότε οι φήμες τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα, που μάλιστα πρωταγωνιστούσε στο βιντεοκλίπ της επιτυχίας του Έχω Κλάψει.

Έχω Κλάψει: Το τραγούδι-ύμνος στη Βάνα Μπάρμπα

Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα υποδύθηκε την τσιγγάνα στο κλιπάκι του Έχω Κλάψει

Η μυθολογία γύρω από αυτό το τραγούδι είναι αντάξια της επιτυχίας του. Λέγεται ότι έχει γραφτεί για χάρη της Βάνας. Πρόκειται για έναν γλυκόπικρο ύμνο στην ερωτική απογοήτευση, αυτοκριτική μιας ερωτικής σχέσης που δεν είχε αίσιο τέλος.

Το 2017 η Βάνα Μπάρμπα απόλαυσε τον Χρήστο Κυριαζή στη σκηνή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Χρήστος Κυριαζής: «Τον αγαπάω βαθιά» έχει δηλώσει η Βάνα Μπάμπα 

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου (σ.σ. οταν γέννησε την κόρη της Φαίδρα - Θεοδώρα)... Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται στην ουσία δε χωρίζουν ποτέ. Για αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις κι όχι ποσοτικές», είχε παραδεχτεί η ηθοποιός για τον Χρήστο Κυριαζή σε συνέντευξή της το 2016.

«Θεωρώ ότι είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και με την αποχή του έδειξε ότι δε συμβιβάστηκε όλα αυτά τα χρόνια κι απέδειξε πόσο μεγάλα τραγούδια έχει γράψει. Τα τραγούδια του δεν είναι απλοϊκά, είναι απλά γραμμένα, αλλά "μεγάλα", όπως γράψανε οι παλιοί. Σε ένα κουτί από τσιγάρα, λίγα λόγια, αλλά αληθινά και δυνατά. Το Δεν Προσκύνησα θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα του τραγούδια, παρόλο που εμένα με έχουν συνυφασμένη μαζί του με το Έχω Κλάψει», είχε προσθέσει η Βάνα Μπάρμπα.

Η Βάνα Μπάρμπα πρωταγωνίστησε στο κλιπ του Έχω Κλάψει
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top