Μπάρμπα για Κυριαζή: «Χάρη στη γυναίκα του επιβίωσε μέχρι σήμερα»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού στο Star.gr για το τραγούδι Έχω Κλάψει

Ακούστε όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα στο Star.gr

Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κυριαζής τα ξημερώματα της Τετάρτης

Πέθανε ο Χρήστος Κυριαζής σε ηλικία 68 ετών

Η Βάνα Μπάρμπα, η γυναίκα που σχεδόν τρεις δεκαετίες πίσω υπήρξε σύντροφός του για δύο χρόνια, συγκινημένη μίλησε στο Star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη για τη μεγάλη αυτή απώλεια.

«Τι να σας πω για τον Χρήστο, δεν είναι εύκολο… Ο Χρήστος είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο από μόνος του. Για μένα, για εμάς όσοι τον γνωρίζαμε, ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα. Μας έμαθε πολλά, ένας σπουδαίος μουσικός, σπουδαίος συνθέτης και σπουδαίος άνθρωπος. Ιδιαίτερος, μπροστά από την εποχή του πάντα, αλλά εμείς τέτοιους ανθρώπους τους εξοβελίζουμε στο τέλος», είπε αρχικά.

Το 2016 η Βάνα Μπάρμπα είχε βρεθεί μαζί του στη σκηνή του Anodos Stage

Χρήστος Κυριαζής: Η οικογένεια και η σχέση του με τον γιο του Άρη

Γνώριζε η ίδια για το πρόβλημα της υγείας του; «Όχι δεν έλεγε πολλά… Θα ήθελα να πω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη γυναίκα του, τη Σοφία, που ήταν στυλοβάτης τα τελευταία χρόνια δίπλα του. Αν δεν υπήρχε αυτή η γυναίκα δεν ξέρω αν ο Χρήστος θα μπορούσε να επιβιώσει μέχρι και σήμερα…», απάντησε, προσθέτοντας: «Ήμασταν τόσο τυχεροί που τον γνωρίσαμε. Εγώ προσωπικά έμαθα τόσα πολλά από εκείνον!».

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι το τραγούδι Έχω Κλάψει γράφτηκε για τη σχέση τους: «Είναι λίγο αυτό για τον Χρήστο… Οι εμπνεύσεις ήταν δικές του. Εγώ έμαθα από τον Χρήστο, δεν είχα εγώ να δώσω πολλά. Εμείς μαθαίναμε από τον Χρήστο». 

Χρήστος Κυριαζής: Το τραγούδι για τον θυελλώδη έρωτα με τη Βάνα Μπάρμπα

«Όλοι έχουμε φτωχύνει χάνονται τέτοια άνθρωποι... πραγματικά», δήλωσε κλείνοντας η Βάνα Μπάρμπα.

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top