Χρήστος Κυριαζής: Η γνωριμία με τη σύζυγό του και η αδυναμία στον γιο του

Ο Άρης Ξυλάς έπεισε τον πατέρα του, Χρήστο Κυριαζή, να επιστρέψει στη σκηνή

Η είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή ξημερώματα Τετάρτης (10/11) βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο τραγουδιστής «έσβησε» μετά από πολύμηνη και γενναία μάχη που έδινε με τον καρκίνο. 

Πέθανε ο Χρήστος Κυριαζής σε ηλικία 68 ετών

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών και όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

«Εχω την οικογένειά μου, αλλά δε μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή», είχε ξεκαθαρίσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στη «Realnews» ο τραγουδιστής. 

Χρήστος Κυριαζής: Το τραγούδι για τον θυελλώδη έρωτα με τη Βάνα Μπάρμπα

Χρήστος Κυριαζής: Η γνωριμία με τη σύζυγό του 

Η τελευταία σύζυγος του Χρήστου Κυριαζή, η Σοφία, στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία στιγμή, δίνοντάς του κουράγιο και δύναμη. Ο τραγουδιστής ήταν τυχερός, γιατί στη ζωή του... τον βρήκε η ιδανική γυναίκα. 

«Με βρήκε εκείνη! Ηταν το καλοκαίρι του 2000 στην Αίγινα. Από τότε άλλαξε η ζωή μου για πάντα!», είχε πει σε συνέντευξή του. 

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, νικημένος από τον καρκίνο/Φωτογραφία ndp

Χρήστος Κυριαζής: Ο ρόλος του γιου του στην επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα

Η αδυναμία του Χρήστου Κυριαζή ήταν ο γιος του. Ο Άρης Ξυλάς είναι ο καρπός του έρωτά του με τη Μαρία Διαμαντή Πατέρα, την πρώτη σύζυγο του τραγουδιστή. 

Ο μοναχογιός του Χρήστου Κυριαζή, Άρης/Πηγή: Instagram 

Ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας του, ο εφοπλιστής Γιάννης Ξυλάς, τον έχει μεγαλώσει και τον αισθάνεται δικό του παιδί και ο Άρης κράτησε το δικό του επίθετο. 

Ο ροκάς και ταλαντούχος Άρης Ξυλάς καταπιάνεται με πολλά. Το 2014 σκηνοθέτησε το ανατρεπτικό βίντεο κλιπ του τραγουδιού των Onirama με τίτλο «Μια βόλτα». 

Μάλιστα, αυτός κρύβεται πίσω από τη συνεργασία επί σκηνής του πατέρα του με τον frontman του συγκροτήματος, Θοδωρή Μαραντίνη, ύστερα από 20 χρόνια αποχής από τις πίστες. 

Ο Χρήστος Κυριαζής μαζί στη σκηνή με τον Θοδωρή Μαραντίνη/Φωτογραφία ndp
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top