Καινούργιου - Μαγγίρα: Η «άγρια» κόντρα, η πλούσια και το ταξίδι στο Παρίσι

«Θλίψη» έγραψε η Καινούργιου για το σατιρικό trailer της Μαγγίρα

Το trailer που γύρισε η Μπέττυ Μαγγίρα με τους συνεργάτες της για την εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει μία μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και την Κατερίνα Καινούργιου

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω trailer η παρουσιάστρια εμφανίζεται με τους συνεργάτες της να βρίσκονται στο Παρίσι. Εκείνοι την αποκαλούν «κυρία», ευχαριστώντας την που τους πήρε μαζί της, με την ίδια να τους απαντά «αυτό είναι το καλό του να βρίσκεσαι στη δούλεψη μιας πελούσιας». 

Το trailer, μάλιστα, της εκπομπής συνόδευε το σχόλιο: «Το Αρχοντικό για Σαββατοκύριακο στο Παρίσι!». 

Να σημειωθεί ότι το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι και μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της.

Από πολλούς το εν λόγω trailer θεωρήθηκε ως τρολάρισμα προς την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της γράφοντας στον λογαριασμό της στο twitter: «Mικρότητα…. Εμπάθεια… Κακό χιούμορ; Για άλλη μια φορά χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Θλίψη και πάλι θλίψη».
 

Η Μπέττυ Μαγγίρα φέτος έχει αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open, στη θέση που μέχρι πέρυσι βρισκόταν η Κατερίνα Καινούργιου, κάτι που όπως φαίνεται έχει φουντώσει την κόντρα ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top