Αρναούτογλου για Γεννηματά: Θα μείνει στην καρδιά μας ως γυναίκα αγωνίστρια

«Ήταν πολύ ευγενής, πολύ κυρία και μεγάλη αγωνίστρια»

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή «μάχη» με τον καρκίνο.

Φώφη Γεννηματά: «Θα ήθελα να με θυμούνται με αγάπη»

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες πάλεψε σκληρά με την υποτροπή της ασθένειας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Φώφη Γεννηματά: Η πολυετής μάχη με τον καρκίνο και ο τελευταίος αγώνας

Πέθανε η Φώφη Γεννηματά

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για την απώλεια της σπουδαίας πολιτικού ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Φώφη Γεννηματά: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των στενών συνεργατών της 

Στην έναρξη της εκπομπής του «The 2Night Show» ανέφερε: «Καλησπέρα. Είμαι σίγουρος ότι θα περιμένατε τις κόρνες και τα χαρτάκια αυτά που έχουμε πάντα στις ενάρξεις και τη μουσική από τους Prestige. Σήμερα δεν είναι μια τέτοια μέρα. Εδώ και αρκετές ώρες είμαστε όλοι επηρεασμένοι από τον χαμό της Φώφης Γεννηματά. «Έφυγε» από τη ζωή μια γυναίκα που όλοι την έχουμε στο μυαλό μας, σαν μια γυναίκα που έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα, όλα αυτά τα χρόνια, αξιοπρέπειας πέρα από κάθε πολιτική πεποίθηση και κόμματα και παρατάξεις. Εγώ τη γνώρισα πάρα πολύ λίγο. Ήταν πολύ ευγενής, πολύ κυρία και μεγάλη αγωνίστρια. Δεν έμενες ποτέ στο τι κόμμα εκπροσωπούσε, αλλά στο τι προσωπικότητα ήταν αυτή η γυναίκα. Είναι και αυτά τα παράξενα παιχνίδια της μοίρας που το 2008 διαγνώστηκε μα καρκίνο του μαστού και σήμερα 25 Οκτωβρίου 2021, Παγκόσμια Ημέρα Κατά Του Καρκίνου Του Μαστού έφυγε από τη ζωή. Αυτό που μπορεί να μείνει από τη σημερινή ημέρα να πάτε εσείς οι κυρίες και να κάνετε τα τεστ πρόληψης. Σε ό,τι αφορά τη Φώφη Γεννηματά σε όλους εμάς που τη γνωρίζαμε πολύ ή λίγο θα μείνει πάντα στην καρδιά και το μυαλό μας ως μια γυναίκα αγωνίστρια. Να ευχηθούμε σαν εκπομπή συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top