Νίκος Μουτσινάς για Φώφη Γεννηματά: Τώρα θα ήθελα ένα κουμπί να εξαφανιστώ

Τι είπε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10) στον «Ευαγγελισμό», ύστερα από δύο εβδομάδες που νοσηλευόταν εκεί.

Φώφη Γεννηματά: Λουλούδια στο έδρανό της και ενός λεπτού σιγή στη Βουλή

Η πολιτικός έδωσε μια γενναία μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και «έφυγε» σε ηλικία 57 ετών.

Φώφη Γεννηματά: «Έμαθα να μη χάνω στιγμές» - Τι έλεγε για τον καρκίνο

Η Φωφή Γεννηματά απέσυρε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ με το που έγινε γνωστή η δεύτερη μάχη της με τον καρκίνο /Φωτογραφία Instagram

Η Φωφή Γεννηματά απέσυρε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ με το που έγινε γνωστή η δεύτερη μάχη της με τον καρκίνο /Φωτογραφία Instagram

Ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια της στέλνοντας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, σημειώνοντας παράλληλα πως το concept της εκπομπής είναι συγκεκριμένο και δεν μπορεί να αλλάξει.

Φώφη Γεννηματά: Τα τρία της παιδιά δεν έφυγαν στιγμή απο το πλευρό της

«Είναι αυτές οι στιγμές που ιδανικά θα ήθελα να είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσε να συμβεί αυτό, το καταλαβαίνετε. Σήμερα έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά, να δώσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ένα πολύ άσχημο γεγονός, πολύ ξαφνικό γεγονός.
Όπως καταλαβαίνετε, η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη, διέπεται από ναρκωτικές ουσίες, θα έλεγε κάποιος, έτσι είμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα συνεχίσουμε στη δική μας την τρέλα. Στέλνουμε την αγάπη μας και τη δύναμη στους συγγενείς και τους φίλους της και συνεχίζουμε κανονικά στα δικά μας. Τώρα θα ήθελα ένα κουμπί να εξαφανιστώ, αλλά δεν υπάρχει το κουμπί», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top