Βίκυ Κουλιανού: Η συγκίνησή της μετά την εμφάνισή στο GNTM!

Ως άνθρωπος πως έχω κάνει τη δουλειά μου σωστά, είπε στο «Breakfast@star

Έναν «αέρα» από τις διεθνείς πασαρέλες των '90s, έφερε η Βίκυ Κουλιανού, μπαίνοντας στο σπίτι του GNTM 4 στο επεισόδιο της Δευτέρας. 

GNTM 4: Η Βίκυ Κουλιανού έκανε… ιδιαίτερο μάθημα στα μοντέλα

Το καταξιωμένο μοντέλο παρέδωσε ένα διαδραστικό μάθημα πασαρέλας. Στόχος, ήταν να μυηθούν οι διαγωνιζόμενοι στα μυστικά του catwalk και να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια για το δύσκολο ταξίδι του modelling.

Η εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στα επίδοξα μοντέλα, όσο και στους χρήστες των social media, οι οποίοι αποθέωσαν τη φυσική της ομορφιά, αλλά και πόσο ωραία μεγαλώνει.

Η Βίκυ Κουλιανού στο Breakfast@star

Οι αντιδράσεις αυτές σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Breakfast@star». Η Βίκυ Κουλιανού ακούγοντας αυτά τα λόγια από την Ελίνα Παπίλα συγκινήθηκε και η παρουσιάστρια τη ρώτησε τι είναι αυτό που τη συγκινεί.

«Γενικά με συγκινεί η αγάπη του κόσμου. Ξέρω ως άνθρωπος πως έχω κάνει τη δουλειά μου σωστά. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό που σου λέω. Έχω δώσει πολύ χρόνο στην δουλειά μου. Δουλεύω από πολύ μικρή. Αυτή η δουλειά ήρθε σε εμένα δεν πήγα εγώ σε αυτή. Τελικά αν αυτό που έχεις κάνει έχει καταγραφεί στις ψυχές των ανθρώπων, έστω και να αυτοί είναι 10, για μένα είναι πολύ σημαντικό», απάντησε η Βίκυ Κουλιανού.

«Αν κάποιος μου έλεγε ότι μπορείς να γυρίσεις πίσω. Τι θα έκανες; Θα του απαντούσα ότι θέλω  να κάνω ακριβώς τα ίδια», πρόσθεσε το μοντέλο.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»
Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top