GNTM 4: Η πασαρέλα θα γίνει πεδίο μάχης λίγο πριν την αποχώρηση

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τη Βίκυ Κουλιανού και τον Στέλιο Κουδουνάρη

 Η συμβίωση δεν είναι πάντα εύκολη στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού, πόσο μάλλον για τα 16 αγόρια και κορίτσια, που συνεχίζουν να διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 4. Χωρίς απώλειες μετά το τελευταίο πλατό, τα επίδοξα top models ξυπνούν με διάθεση για κάθε είδους... ξεκαθάρισμα!

Οι top 16 του GNTM 4

Οι top 16 του GNTM 4

Όταν ο Γιώργος Καράβας καλεί τα παιδιά στο στούντιο, κανείς δεν γνωρίζει ότι την ίδια πρόσκληση έχει λάβει και ένα από τα μεγαλύτερα top models της Ελλάδας.

Ο coach του GNTM 4 Γιώργος Καράβας

Η Βίκυ Κουλιανού, με φόρα από τις διεθνείς πασαρέλες των '90s, κάνει είσοδο στο σπίτι του GNTM 4 για ένα διαδραστικό μάθημα πασαρέλας.

GNTM 4: 'Ετοιμοι για ένα ανταγωνιστικό fashion show με καλεσμένη έκπληξη

 

Βίκυ Κουλιανού

Η Βίκυ Κουλιανού, με φόρα από τις διεθνείς πασαρέλες των '90s, κάνει είσοδο στο σπίτι του GNTM 4

Στόχος, να μυηθούν τα παιδιά στα μυστικά του catwalk και να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια για το δύσκολο ταξίδι του modelling.

Βίκυ Κουλιανού - Γιώργος Καράβας

Η επόμενη μέρα ξεκινά με ένα μήνυμα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, που προετοιμάζει τα παιδιά για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης: ένα fashion show, που καταρρίπτει τα έμφυλα στερεότυπα στη μόδα, με τα ρούχα και την υπογραφή του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη.

Στέλιος Κουδουνάρης

Αυτή τη φορά όμως, η πασαρέλα θα γίνει πεδίο μάχης, καθώς η δομή του show είναι στην ουσία ένα battle περπατήματος αλλά και πόζας. Fittings, ετοιμασίες και στρατηγικές επιστρατεύονται, ώστε τα μοντέλα να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις κριτές, τον coach τους, τη Βίκυ Κουλιανού και φυσικά τον σχεδιαστή, που παρακολουθούν με ενδιαφέρον ένα ατμοσφαιρικό fluid catwalk.

Σπύρος Χαμάλης

Η δράση κορυφώνεται με τη φωτογραφική «μάχη» στο φακό του Σπύρου Χαμάλη, που απαθανατίζει και τα τελικά «κλικ» προς κρίση. Ποια ομάδα κυριάρχησε στο catwalk και ποιος έκλεισε ήδη την πρώτη δουλειά μετά το GNTM 4;

Όλα τα μοντέλα δούλεψαν σκληρά σε ένα concept με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ακόμα και για έναν έμπειρο επαγγελματία. Στο νέο πλατό αποχώρησης, οι δύο ομάδες παρατάσσονται μπροστά στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, στον Δημήτρη Σκουλό, στον Άγγελο Μπράτη και στη Ζενεβιέβ Μαζαρί, για την τελική ετυμηγορία.

Οι κριτές του GNTM 4

 

Σε κάθε φωτογραφία, ένα μοντέλο είναι αυτό που επικρατεί με την πόζα και με τον τρόπο που ανέδειξε το ρούχο, ενώ οι αδύναμες προσπάθειες είναι αυτές που θέτουν σε κίνδυνο τους διαγωνιζόμενους. Ποιο μοντέλο θα αφήσει για πάντα πίσω του το… μοντελικό πεδίο μάχης του GNTM 4;

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top