Ήβη Αδάμου: O Μιχάλης Κουϊνέλης, ο φόβος για την κόρη τους και η νέα ζωή

Η τραγουδίστρια μίλησε για όλα στο «The 2Night Show»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» η Ήβη Αδάμου μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Για τον άνθρωπό της στη ζωή, Μιχάλη Κουϊνέλη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, αλλά και τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει την Αθήνα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

Ήβη Αδάμου: Ποζάρει ξανά ντυμένη ασορτί με την κορούλα της

Για τις πρώτες μέρες της μικρής στον παιδικό σταθμό, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Προφανώς και συγκινήθηκα όταν είδα την κόρη μου να πηγαίνει στο σχολείο, αλλά ένιωθα και ανήσυχη λίγες μέρες πριν. Ένιωθα πως κάτι είχα, αλλά δεν ήξερα τι ήταν ακριβώς, τη στιγμή που την άφησα έξω, συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν που με έτρωγε όλες αυτές τις μέρες… Ότι θα την αφήσω και θα φύγω, ενώ εκείνη θα είναι σε ένα πολύ νέο περιβάλλον για την ίδια αλλά και εμένα. Μόλις την άφησα μόνη της έξω από τον παιδικό σταθμό, απλά έφυγε, παιδιά μπήκε μέσα κυρία και δεν την ένοιαζε τίποτα και κανένας. Λέω εντάξει, το ζω μόνη μου».

Για το πώς άλλαξε η ζωή της με τον ερχομό του πρώτου της παιδιού η ίδια εξήγησε: «Έχω αποκτήσει φοβίες. Μπαίνω στο αεροπλάνο. Δεν φοβάμαι το αεροπλάνο αλλά φοβάμαι το ότι φεύγω από την οικογένειά μου, το σπίτι μου και αν πάθω κάτι, αν συμβεί κάτι; Τέτοια σκέφτομαι. Όταν γίνεσαι πατέρας ή μητέρα, είναι τόσες οι ευθύνες και προσέχεις πρώτα τον εαυτό σου για να μη λείψεις στο παιδί σου. Οπότε μάλλον γι΄αυτό μας βγαίνει αυτή η ανάγκη να προσέχουμε πιο πολύ».

Για τον αγαπημένο της και το ντουέτο που τους σημάδεψε: «Με τον Μιχάλη κάναμε μαζί μια περιοδεία το 2010 τότε που είχαμε βγάλει μαζί το “Σαν έρθει η μέρα”. Εκεί είχαν βρεθεί με τον πατέρα μου, ήμασταν περιοδεία μαζί, ήταν σαν φίλοι. Ο Μιχάλης είναι ένας άνδρας με πάρα πολύ ποιότητα, πυγμή, είναι προστατευτικός, είναι όπως πρέπει».

Ήβη Αδάμου-Μιχάλης Κουϊνέλης: Σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη τους

Τέλος η Ήβη Αδάμου περιέγραψε πώς πήραν την απόφαση να φύγουν από την πρωτεύουσα: «Όταν ο Μιχάλης μου είπε αυτό το πράγμα, άρχισα να το σκέφτομαι μέσα μου και να το δουλεύω. Όταν έχεις και ένα παιδί λές: Μήπως τελικά είναι καλύτερα εκεί; Όταν υπάρχει ένα παιδί και ως γονιός πια, σκέφτεσαι ξανά από την αρχή τα βάζεις πάλι κάτω και λες ότι είναι καλύτερο να συμβεί για το παιδί μου. Ήθελε μια σωστή διαχείριση όλο αυτό και από τους δύο και νομίζω ότι την είχαμε, συντονιστήκαμε απόλυτα σε αυτό το πράγμα και θέλω να πω ότι την Αλεξανδρούπολη εγώ την λατρεύω. Θεωρώ ότι κάναμε μια αρκετά καλή κίνηση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top