GNTM 4 Άννα: «Είμαι μόνη εναντίον όλων - Θέλω να μιλήσω με τους δικούς μου»

Η κακή ψυχολογία του μοντέλου μετά την παραλίγο αποχώρησή της

Όχι μόνο δεν πήρε ούτε μια ψήφο στήριξης από τους συμπαίκτες της στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Άννα βρέθηκε ένα βήμα πριν την αποχώρησή της από το GNTM 4

Η μεγάλη στιγμή του Makeover στο GNTM 4 έφτασε - Το νέο look των μοντέλων

GNTM 4 Άννα

Η Άννα πήρε μόνη της ακόμα και το πρωινό της... 

GNTM 4 - Ειρήνη: «Θέλω να φύγω! Δεν είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω»

Παρότι την «έσωσαν» οι κριτές κι έφυγε από το παιχνίδι η Στέλλα, οι συμπαίκτες της που δυσαρεστήθηκαν με την αποχώρηση. Έτσι την επόμενη ημέρα δεν έδιναν σημασία στην Άννα, αφού ο τρόπος που μοίρασε τα ντεζαβαντάζ της προκάλεσε πολλές αντιδράσεις ανάμεσα στα εκκολαπτόμενα μοντέλα.

GNTM 4: Δείτε το μοντέλο που δεν ήξερε ποια είναι η… Sharon Stone!

GNTM 4 Άννα

Το μοντέλο αισθάνεται μόνο στο σπίτι του GNTM 4

«Άκουσα από τα περισσότερα παιδιά στο σπίτι που έλεγαν ότι η Στέλλα θα έπρεπε να περάσει αντί για μένα. Το αξίζει περισσότερο, λόγω του ύψους κι ότι είχε πολλά να δώσει. Αυτό λίγο με επηρέασε ψυχολογικά, όμως ο καθένας έχει τη γνώμη του», είπε φανερά στεναχωρημένη η παίκτρια. «Ήξερα ότι θα το υποστώ αυτό και σκέφτομαι ότι από όλους εγώ είμαι αυτή που πήρε την πρώτη καλύτερη φωτογραφία που πήρε τα κλειδιά για το σπίτι. Αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό… και σε καμία περίπτωση δεν το πήρα πάνω μου. Έχω σκεφτεί να μη δίνω σημασία σε κανέναν. Προτιμώ χίλιες φορές να είμαι μόνη μου, αλήθεια, παρά να συναναστρέφομαι με άτομα τα οποία μου δίνουν ένα αρνητικό vibe. Θέλω να μιλήσω με τους δικούς μου και να μου δώσουν δύναμη, γιατί είμαι μόνη εναντίον όλων», συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια. 

GNTM 4: Έτσι έριξε το… «Χ» της η Ειρήνη, το Golden Pass!

GNTM 4 Όλγα

Η Όλγα θεωρεί ότι η συμπεριφορά των συμπαικτών της στην Άννα ήταν αναμενόμενη

Στη συνέχεια, η Όλγα, μια από τις κοπέλες που πήραν το ντεζαβαντάζ τη Δευτέρα, δήλωσε ότι όλη η κακή της συμπεριφορά στην προηγούμενη δοκιμασία, γύρισε μπούμερανγκ στην Άννα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top