Elif: Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στο σπίτι όπου δουλεύει ως καθαρίστρια

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της σειράς την Τετάρτη στις 17:40

Η Χουμεϊρά αντιδρά πολύ άσχημα όταν μαθαίνει πως ο Κερέμ προσέλαβε για εκείνη έναν σωματοφύλακα. Παρόλαυτά, ο Κερέμ επιμένει  και ζητάει από τον σωματοφύλακα να ακολουθεί την αδελφή του. Ενώ ο Κερέμ και ο Λεβέντ συζητούν χαλαρά, ανακαλύπτουν πως έχουν συναντηθεί ξανά όταν ο Κερέμ λίγο έλειψε να τον χτυπήσει με τον αυτοκίνητό του.

Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ πως ο Εμιρχάν είναι λυπημένος επειδή δεν μπορεί να παίξει έξω στο δρόμο με τους φίλους του. Ο Σαφάκ προσφέρεται να πάει εκείνος βόλτα τον Εμιρχάν.  Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά τσακώνονται επειδή η κοπέλα δεν θέλει σωματοφύλακα. Η Ματσιντέ μιλάει στην Κιγιμέτ για τη φωτογραφία, που έλαβαν και της λέει πως δεν έχουν πει τίποτα στη Χουμεϊρά γιατί δεν θέλουν να την αναστατώσουν.  Η Κιγιμέτ κάνει ό,τι μπορεί για να δει η Χουμεϊρά τη φωτογραφία αλλά τελικά η Ματσιντέ καταφέρνει να το αποφύγει.  Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στο σπίτι όπου δουλεύει ως καθαρίστρια.

Ο Σεντάτ πηγαίνει στο σπίτι της Μελέκ και ζητάει από την Ελίφ να φωνάξει τον μπαμπά της για να διαπιστώσει αν είναι μόνη της. Η Ελίφ καταφέρνει να τον αποφύγει και του λέει πως ο πατέρας της φίλης της Ναζλί θα τους πάει στο πάρκο. 

Η Ελίφ τρώει τα κουλουράκια, που έφτιαξε η μαμά της και τότε έχει μια ιδέα. Πηγαίνει τα κουλουράκια στο μπακάλικο της γειτονιάς και πείθει την υπάλληλο να τα πουλήσει.  Ο Τουφάν βλέπει μόνο του τον Εμιρχάν και τον πλησιάζει αλλά ο μικρός νιώθει άβολα και φεύγει…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top