GNTM 4: Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός - 19 οι παίκτες που θα συνεχίσουν

Συντονιστείτε απόψε στις 21.00 στο Star

Μετά τις auditions και το ID Catwalk οι 41 υποψήφιοι του GNTM 4 πέρασαν από την επόμενη διαδικασία και διαμορφώθηκε η 20άδα που μπαίνει στο σπίτι.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ένας υποψήφιος ή μία υποψήφια κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 4, χωρίς να χρειαστεί να δοκιμαστεί στη φωτογράφιση με το πλύσιμο των αυτοκινήτων. Ο λόγος για την Ειρήνη Λεμπέση.

GNTM 4: Ποια διαγωνιζόμενη πήρε το Golden Pass και μπήκε στο σπίτι;

Οι 20 παίκτες που πέρασαν στο σπίτι του GNTM 4 είναι οι: Αγάπη, Αγγαίος, Μαρία, Βασίλης, Άννα,Κυβέλη, Ηλίας, Ναπολέων, Στέλλα, Ειρήνη (Golden Pass), Θοδωρής, Ιωάννα, Ντίνος, Ραφαέλα, Στέλιος, Γιάννης, Όλγα, Θάνος, Μελίνα, Κωνσταντίνος.

GNTM 4: Αυτή είναι η τελική 20άδα που περνάει στο σπίτι του διαγωνισμού!

 

GNTM 4: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 28/09

Το βασικό διαγωνιστικό κομμάτι του GNTM 4 ξεκινά άμεσα!

Οι 20 διεκδικητές του φετινού τίτλου φτάνουν με τις βαλίτσες τους στην ταράτσα ενός θερινού σινεμά και γίνονται θεατές, μαζί με τους τέσσερις κριτές, Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον coach τους, Γιώργο Καράβα, ενός μαγικού κλιπ: ο Γιώργος και η Ισμήνη αναπαραστούν σε ένα κινηματογραφικό reference τη λαχτάρα της ανθρώπινης επαφής, που τόσο στέρησε η εποχή του COVID-19.

Σε μια από τις πιο διαδραστικές δοκιμασίες αποχώρησης, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να έρθουν ξαφνικά πολύ κοντά, να ξεπεράσουν ταμπού και συστολές και να εκφράσουν τον ρομαντισμό του νεανικού έρωτα.

Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, σετάρονται σε ζευγάρια και προσπαθούν να αποδείξουν, με τις μοντελικές πόζες και την υποκριτική τους ικανότητα, πως δεν είναι τυχαία στους top20, καθώς φωτογραφίζονται στο φακό του Κοσμά Κουμιανού.

gntm 4

Το GNTM 4 ζητάει ετοιμότητα από την αρχή και η ανυπομονησία για την είσοδο στο σπίτι αυξάνεται. Μόνο που φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ένα loft, με κοινοβιακές συνθήκες συμβίωσης, αποτελεί το νέο ησυχαστήριο των μοντέλων. Παρόλο που αυτή η συνθήκη ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα της επαγγελματικής ζωής τους, δεν καλοδέχονται όλοι τη φετινή αλλαγή.

Η επόμενη μέρα ξεκινά με μουδιασμένη διάθεση και με αγωνία για την πρώτη αποχώρηση. Όλοι φορούν τα καλά τους για τη μεγάλη βραδιά των αποτελεσμάτων.

Το αποψινό πλατό της πρώτης αποχώρησης, βρίσκεται σε έναν υπέροχο κήπο, που κρύβει μεγάλες εκπλήξεις ! Μόνο όμως 19 θα συνεχίσουν το φανταστικό ταξίδι, που μόλις ξεκίνησε στο GNTM 4! Θα συνεχίσουν αυτοί, που με το κατάλληλο πάθος απέδειξαν στους κριτές πως αξίζουν μια θέση στον διαγωνισμό.

Ποιος ή ποια θα πει «Καληνύχτα» με το «καλησπέρα σας» ;

gntm 4 νεο επεισοδιο παίκτες

gntm 4

gntm 4

gntm 4

Το GNTM 4 επέστρεψε πιο εντυπωσιακό, αισιόδοξο και σύγχρονο από ποτέ!

*Στο GNTM 4 έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα κατά του Covid 19, για την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγή του διαγωνισμού.

Συντονιστείτε απόψε στις 21.00 στο Star

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top