Ηθοποιός από το Κωνσταντίνου & Ελένης έγινε αγρότης στην Κρήτη

Ριζική αλλαγή στη ζωή του 20 χρόνια μετά...

Δείτε όσα είπε ο Μανώλης Γαλετάκης στο Αυτό είναι Σαββατοκύριακο

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Κωνσταντίνου & Ελένης, ως τον θαμώνα στο μπαρ που δούλευε η Ελένη και τον βλέπουμε ακόμα και σήμερα, 21 χρόνια μετά, μέσα από τις επαναλήψεις

«Στο "Κωνσταντίνου & Ελένης" ήμουν έγκυος και δεν το κατάλαβε κανείς!»

Ο λόγος για τον ενδυματολόγο Μανώλη Γαλετάκη που μίλησε στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο Open, για την εμπειρία του στο επιτυχημένο σίριαλ και τη ζωή του σήμερα.

Μανώλης Γαλετάκης

«Η ζωή σε κάνει λίγο κι απομακρύνεσαι αλλά υπάρχουν άτομα που αγαπώ πάρα πολύ. Κρατάμε επαφές με την Ελένη Ράντου, είναι από τα πρώτα σίριαλ που έχω κάνει. Αλλά και με τον Χάρη Ρώμα, όποτε κατεβαίνει βρισκόμαστε και με την Ελένη Ζιώγα. Σε αυτήν τη φάση της ζωής συνειδητοποιείς ότι τα χρήματα δεν είναι ζητούμενο, παρόλο που μου είχαν πει να ανέβω Αθήνα», είπε αρχικά ο ενδυματολόγος που συμμετείχε στη σειρά. 

Ο «Μάνθος» και η «Γκαρσόνα βου» ποζάρουν ξανά μαζί 

«Στην Κρήτη με ρωτούν για όσα κάναμε, πριν από 20 χρόνια στη σειρά. Γύρω στο 2014 σκέφτηκα τι άλλο θα μπορούσα να κάνω σε σίριαλ και τέτοια γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Όταν δουλεύεις και χάνεις λεφτά και δεν πληρώνεσαι για αυτό που κάνεις, είπα την αγαπώ αυτήν τη δουλειά, αλλά κάπως πρέπει και να ζήσουμε. Από την Εργαζόμενη Γυναίκα είχα χάσει χρήματα κι η Ελένη δεν είχε βγάλει καθόλου από αυτήν τη δουλειά. Με έναν φίλο μου σκεφτόμασταν τι θα μπορούσαμε να κάνουμε στην Κρήτη. Εδώ βοηθούσα στα θερμοκήπια του κολλητού μου στην πρώτη καραντίνα κι είπα ότι θα μπορούσα να κάνω αυτήν τη δουλειά. Νοικιάσαμε θερμοκήπια μαζί… Δε μου λείπουν οι ρυθμοί της Αθήνας, δε θα ήθελα να αλλάξω τίποτα», πρόσθεσε ο Μανώλης Γαλετάκης στο Αυτό είναι Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top