«Στο "Κωνσταντίνου & Ελένης" ήμουν έγκυος και δεν το κατάλαβε κανείς!»

Λίγο μετά είδαμε την κόρη της στο «Καφέ της Χαράς»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Λίλιαν Αρχοντή

Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μίλησε η ηθοποιός που βλέπουμε σε έναν μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο στο «Κωνσταντίνου & Ελένης», αυτόν της «Φιόνας».

Κι όμως: Η Μπουλίτσα από το «Καφέ Της Χαράς» είναι κόρη ηθοποιού - Τι αποκαλύπτει η ίδια!

Χάρης Ρώμας Λίλιαν Αρχοντή

Σκηνή από τη σειρά με τον Χάρη Ρώμα

Ο λόγος για τη Λίλιαν Αρχοντή, μητέρα της «Μπουλίτσας», της νεαρής ηθοποιού Χριστίνας Αρχοντή, που αποκάλυψε ότι όταν υποδυόταν την ερωμένη του «Μάνθου Φουστάνου», ήταν έγκυος στην κόρη της.

«Στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήμουν έγκυος! Κρύβαμε την κοιλίτσα και δεν το κατάλαβε κανείς. Πήρα λίγα κιλά στην εγκυμοσύνη...», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Χριστίνα Αρχοντή Λίλιαν Αρχοντή

Η Λίλιαν Αρχοντή με την κόρη της Χριστίνα Αρχοντή που γνωρίσαμε τηλεοπτικά ως «Μπουλίτσα» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Μπουλίτσα» από το Καφέ της Χαράς: «Δεν υπάρχει σχέση με τον πατέρα μου»

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε και τον λόγο της αποχώρησης της από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. «Την περίοδο της καραντίνας δεν εργάστηκα λόγω της κατάστασης, παρά μόνο λίγο τον πρώτο καιρό που ήμουν κάπου και μετά σταμάτησα. Αποχώρησα οικειοθελώς για προσωπικούς μου λόγους από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Δεν περνούσα καλά. Μας έδιναν Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή, έγραφα το κείμενο, το μάθαινα απ’ έξω, δεν υπήρχε autocue κι έπρεπε να βγεις σε ζωντανή εκπομπή να το παρουσιάσεις. Ήταν αρκετά λεπτά αυτό, αλλά τα λεφτά δεν ήταν αρκετά», είπε η Λίλιαν Αρχοντή.

Δείτε όλη την εκπομπή Pop Up

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top