Ελένη Μενεγάκη: Φωτιά στα κόκκινα στην πρεμιέρα της - Τα πρώτα της λόγια

Δείτε την έναρξη της εκπομπής της!

Δείτε όσα είπε στα πρώτα λεπτά της νέας της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη

Λαμπερή πρεμιέρα μετά από έναν χρόνο αποχής έκανε πριν λίγα λεπτά η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega Channel, στο κανάλι όπου έκανε τα πρώτα της βήματα. 

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν υπάρχει κάτι να μου μαυρίζει την ψυχή»

 Η ξανθιά παρουσιάστρια ντυμένη στα κόκκινα πιο όμορφη από ποτέ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που επέστρεψε, καθώς και πόσο της έλειψε να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η πρώτη της καλεσμένη στην πρεμιέρα της

Μόλις ολοκλήρωσε τον λόγο της, υποδέχτηκε στο στούντιο παλιούς και νέους συνεργάτες που θα είναι μαζί της όλη τη σεζόν. Πρόκειται για τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Γιάννη Μούτσο, Σάββα Πούμπουρα και Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Θέλω να σας κάνω μια τεράστια σφιχτή αγκαλιά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη.

Ελένη Μενεγάκη Συνεργάτες

H Ελένη Μενεγάκη με τους νέους της συνεργάτες /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Μαζί θα είμαστε και σήμερα φυσικά. Πέντε μήνες οργανώνουμε αυτή την εκπομπή. Πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή εδώ τη στιγμή και αυτή εδώ τη στιγμή δε ξέρω τι να σας πω…, Όλους αυτούς τους μήνες μου λείψατε. Μου λείψατε. Και δεν το λέω έτσι, ξέρετε ότι εγώ δε λέω κάτι για να το πω, λέω αυτό ακριβώς που αισθάνομαι. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω ξανά στη ζωή μου… Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει. Αν θυμάμαι καλά τόσο νωρίς είναι η πρώτη φορά… 

Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό σχόλιο για «καλή αρχή» στη μητέρα του

Το Mega που μαζί με τα δικά μου σχέδια, έβλεπα και τα δικά του,.. Χαίρομαι πολύ που είμαι μέσα σε αυτό… Σημασία έχει να ξέρετε ότι θα είμαστε μαζί τα μεσημέρια. Εγώ αυτό που ήθελα να είμαι πάντα είναι να είμαι το γλυκό σας χαμόγελο, η γλύκα που θα σας φτιάχνει τη διάθεση», συμπλήρωσε η ωραία Ελένη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top