Μεταμορφώθηκε σε Μαϊάμι η Νέα Μηχανιώνα για την ταινία του Μπαντέρας

Χολιγουντιανός αέρας στη Θεσσαλονίκη

Μία μικρή γεύση από το  πρώτο teaser για το The Enforcer/ βίντεο Instagram Αντόνιο Μπαντέρας

Τις τελευταίες εβδομάδες όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Η αποκλειστική συνέντευξη του Μπαντέρας στο Star και η υπόσχεσή του


Ο καιρός πέρασε και τα γυρίσματα έφτασαν στο τέλος τους. Το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Ιουλίου άναψαν τα φώτα για τελευταία φορά.
«Στις θέσεις σας... Έτοιμοι... background!» θα ακουστεί από το προσωπικό στην παραθαλάσσια Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Οι τεχνικοί θα κάνουν απόλυτη ησυχία και ξαφνικά δεκάδες «περαστικοί» που ήταν ακίνητοι πάνω στο πεζοδρόμιο θα κινηθούν ταυτόχρονα, σαν σε χορογραφία.

Antonio Banderas: Η πρώτη του ανάρτηση από τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει λιγοστά συμπληρωματικά πλάνα και επιπλέον λήψεις που ίσως θα απαιτηθούν, ώστε ο σκηνοθέτης της ταινίας που γυρίστηκε στην Θεσσαλονίκη μέσα σε πέντε εβδομάδες, να έχει όλο το υλικό που θα χρειαστεί. Υλικό που θα τον βοηθήσει να υλοποιήσει το κινηματογραφικό του όραμα, που έχει ως πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

 

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, που προέβλεπε ότι η χολιγουντιανή ταινία θα κλείσει την κλακέτα της και τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν μέχρι την τελευταία ημέρα του Ιουλίου. Κατά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου αναμένεται να ολοκληρωθούν σταδιακά οι πάσης φύσεως γραφειοκρατικές -και όχι μόνο- διαδικασίες.

 

Τα πρώτα μονταρισμένα δείγματα της ταινίας με την μορφή μικρών τρέιλερ αναμένονται αρκετά αργότερα αν και ήδη από την τέταρτη εβδομάδα γυρισμάτων μέχρι και το τέλος της πέμπτης, έχει ξεκινήσει μια προεργασία με το υλικό που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη, μια πρακτική που είναι συνήθης στο Χόλιγουντ, ώστε να επιταχύνεται το τελικό μοντάζ.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις σκοτεινές αίθουσες το 2022.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top