Η αποκλειστική συνέντευξη του Μπαντέρας στο Star και η υπόσχεσή του

Ο ηθοποιός ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του στη Θεσσαλονίκη

 Ο Αντόνιο Μπαντέρας δεν κυκλοφορεί πλέον ανάμεσα μας αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη. Επόμενος προορισμός του, το εντυπωσιακό του σπίτι στην Ισπανία. Σε συνέντευξη του στην  Έλγκα Νταϊφά είχε μιλήσει για την ζωή του!     

Αντόνιο Μπαντέρας: Γύρισε σκηνή καταδίωξης και μπλόκαρε τον περιφερειακό


Ο Αντόνιο  Μπαντέρας ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη  

Ύστερα από 3 ελληνικές εβδομάδες ο Antonio Banderas έγινε πλέον ανάμνηση. Έφυγε από την χώρα μας με ιδιωτικό τζετ και προορισμό το ισπανικό θέρετρο της Μάλαγας, που είναι και ο τόπος καταγωγής του αλλά και το ησυχαστήριο του    

21 μέρες ο star και οι συνεργάτες του για τις ανάγκες του φιλμ «Τhe Εnforcer» βρέθηκαν στην Νύμφη του Θερμαϊκού, στην περιφερειακή οδό, στο κέντρο της πόλης και στις περιοχές της Νέας Μηχανιώνας και της Περαίας.                               


Η  Θεσσαλονίκη μεταμορφώθηκε σε Μαϊάμι: Φοίνικες, αμερικανικά περιπολικά αλλά και lifting στα κτήρια. Στο επίκεντρο και ένα super car, η Πλίμουθ Μπαρακούντα.

Οι βορειοελλαδίτες θαυμαστές του έζησαν από κοντά χολιγουντιανές σκηνές που θα παρακολουθήσουν αργότερα στον κινηματογράφο.    

Aντόνιο Μπαντέρας: η υπόσχεση του στο Star  

Κάποια χρόνια πριν ο Αντόνιο Μπαντέρας δεσμεύτηκε στην κάμερα του Σταρ ότι θα επισκεφθεί την χώρα μας  και κράτησε την υπόσχεση του.

«Σταμάτησα για 9 ώρες στην Αθήνα αλλά πήγα στον Παρθενώνα. Θα έρθω όμως» δήλωσε ο Μπαντέρας στο Star.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την ζωή του που μοιάζει με το αγαπημένο του παραμύθι   

Έχω αδυναμία στον « Πίτερ Παν», είναι μαγικό ότι πετάει και κερδίζει και το κορίτσι, επίσης μου αρέσει που δεν μεγαλώνει . Φυσικά έχω ευθύνες αλλά δεν μου αρέσει η υπερβολή ότι είσαι «ενήλικας»    

Αποκάλυψε και τη στιγμή που τον έφερε αντιμέτωπο με τον απόλυτο φόβο   

«Κατέληξα στην φυλακή, Έπαιζα στο θέατρο στην Μάλαγα και έβλεπα να λάμπει το κράνος των αστυνομικών. Όταν έπεσε η αυλαία μου πέρασαν χειροπέδες και με πήγαν στο τμήμα»  τόνισε ο Αντόνιο Μπαντερας. 

Το επόμενο ραντεβού με τον  Αντόνιο Μπαντέρας είναι πλέον στη μεγάλη οθόνη!  

Δείτε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top