Γιώργος Καρτελιάς: Παντρεύεται ο παρουσιαστής του νέου πρωινού του Star!

Τι είπε η Ελίνα Παπίλα στην τελευταία τους εκπομπή στο ραδιόφωνο του Sok FM

O Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, με τους πιστούς ακροατές, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην περιφέρεια, θα είναι οι παρουσιαστές της ολοκαίνουριας, πρωινής εκπομπής του Star για την τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022!

To πρωί της Παρασκευής είχαν την τελευταία τους εκπομπή στο ραδιόφωνο του Sok FM και όπως ήταν αναμενόμενο αποχαιρέτησαν τους ακροατές τους φανερά συγκινημένοι.

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που βοήθησαν, εργάστηκαν, ξύπνησαν, κοιμήθηκαν για εμάς… Αν δεν υπήρχε ο Νίκος και ο Γιώργος Καρτελιάς εγώ θα ήμουν στο σπίτι μου και θα μεγάλωνα άλλα 3-4 παιδιά… Θα κλάψω και εγώ πάλι. Μου έχει φύγει όλη η μάσκαρα», είπε η Ελίνα Παπίλα.  

Γιώργος Καρτελιάς: Ποιος είναι ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Star

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο που πίστεψε σε όλο αυτό. Είκοσι χρόνια δεν έχω συγκινηθεί ποτέ. Η αγάπη που υπάρχει εδώ μέσα σε αυτή την ομάδα δεν την αλλάζω με τίποτα. Είστε τα βραβεία μου και μαζί πορευόμαστε και μαζί θα πορευτούμε. Ακόμα και στην τηλεόραση που θα πάμε τώρα στο Star, εσείς είστε πίσω από εμάς και μας στηρίζετε και μας κάνετε καλυτέρους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε ο Γιώργος Καρτελιάς μη μπορώντας να κρύψει τα δάκρυα του.

Παράλληλα, η Ελίνα Παπίλα λίγο πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία ανακοίνωσε πως την Κυριακή ο συνεργάτης της και καλός της φίλος, Γιώργος Καρτελιάς, παντρεύεται.

Ο παρουσιαστής έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδάκι με τη σύντροφό του, έναν 6χρονο γιο, τον Κυριάκο!

Από τη νέα σεζόν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Sok FM της Χαλκίδας μετακομίζουν στην Αθήνα για τις ανάγκες της νέας πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του σταθμού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top