Γιώργος Καρτελιάς: Ποιος είναι ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Star

Όλα όσα δε ξέρουμε για εκείνον

Δείτε το εντυπωσιακό trailer του Breakfast@Star

Το Star, με στόχο την ανανέωση του ψυχαγωγικού του προγράμματος, ενισχύει το δυναμικό του με δύο νέα πρόσωπα, που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

 

Breakfast@Star: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί στο Star!

Αποτελεί σταθερή επιδίωξη του σταθμού, η ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και η υλοποίηση εναλλακτικών projects, σε μια ζώνη όπου το Star έχει ήδη ισχυρή παρουσία.

Γιώργος και Ελίνα: Αυτό είναι το νέο πρωινό τηλεοπτικό δίδυμο του Star!

Για τη νέα σεζόν 2021 – 2022, το Star με χαρά υποδέχεται στο δυναμικό του τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα! Η εκπομπή τους με τίτλο Breakfast@Star κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί στο Star!

καρτελιάς παρουσιαστής σταρ εκπομπή

Το Breakfast@Star έρχεται στο Star τη Δευτέρα 20/09

Ο Γιώργος και η Ελίνα, το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, με τους πιστούς ακροατές, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην περιφέρεια, θα είναι οι παρουσιαστές της ολοκαίνουριας, πρωινής εκπομπής του Star για την τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022!

Ο Γιώργος και η Ελίνα είναι αχώριστοι φίλοι, αγαπημένοι συνεργάτες και έχουν πολύχρονη… προϋπηρεσία στο πρωινό ξύπνημα. Έτσι όπως όλοι το επιθυμούμε: χαλαρό, γλυκό, φιλικό, με θετική ενέργεια, αισιόδοξη διάθεση, και φυσικά χιούμορ! Η τέλεια συντροφιά για το ξεκίνημα της ημέρας.

Όλα όσα δε ξέρουμε για τον Γιώργο Καρτελιά

Ο Γιώργος Καρτελιάς με καταγωγή από την Εύβοια, έχει δύο μεγάλες αδυναμίες. Τη γυναίκα του και τον 6χρονο γιο του, για τον οποίο δηλώνει με χιούμορ: «τον έχω κάνει σαν τα μούτρα μου κι ας μοιάζει με τη μητέρα του».

Η ραδιοφωνική του πορεία ξεκινάει πολύ νωρίς, από τότε που ήταν μωρό. Με πατέρα ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού στην Αθήνα, ο Γιώργος μεγάλωσε ανάμεσα σε κονσόλες, δίσκους και πικ – απ, της εποχής.

Το 2003 ξεκίνησε να παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή Sok Fm Morning Show, μια εκπομπή που συνεχίζεται εδώ και 18 χρόνια και η οποία του έχει προσφέρει ατέλειωτες όμορφες στιγμές. Για τον Γιώργο είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να χαρίσει χαμόγελα και κέφι, σε τόσους πολλούς ανθρώπους.

Όταν έχει ελεύθερο χρόνο απολαμβάνει τις καταδύσεις, τα θαλάσσια σπορ, την καλή παρέα, μαζί φυσικά με ποιοτικό και γευστικό φαγητό!

Δηλώνει απρόβλεπτος, αυθόρμητος και χιουμορίστας. Στο παρελθόν ήταν μάλλον συγκρατημένος αλλά αυτό που τον βοήθησε να εκφράσει την εξωστρέφειά του ήταν το ραδιόφωνο και η ξεχωριστή επικοινωνία με τους ακροατές.

Μελλοντικός του στόχος είναι να δημιουργήσει, στην αγαπημένη του Χαλκίδα, έναν χώρο, όπου τα αδέσποτα σκυλιά θα μπορούν να έχουν στέγη, τροφή και αγάπη, να προφυλάσσονται από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και κυρίως, από εκείνους που τα κακομεταχειρίζονται!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top