Άγριες Μέλισσες: Οι γνωστοί πρωταγωνιστές που προστίθενται στο καστ

Έχουν ήδη μια αξιόλογη πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση

Δείτε βίντεο για τις Άγριες Μέλισσες από τη Φωλιά των Κου Κου

Τέλος οι διακοπές για τους πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες, αφού τα γυρίσματα για τον πολυαναμενόμενο τρίτο κύκλο σιγά σιγά ξεκινούν, με νέα πρόσωπα να εντάσσονται στο καστ.

Άγριες Μέλισσες: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του γ’ κύκλου

Εκτός από τον Αιμίλιο Χειλάκη όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, ο Νίκος Κουρής, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρκέλλα Γιαννάτου θα είναι ανάμεσα στις news entries του πετυχημένου σίριαλ.

Νίκος Κουρής /Φωτογραφία Instagram

Στον νέο κύκλο θα δούμε να φτάνει στο Διαφάνι ένας χαρακτήρας για τον οποίο ήδη διαβάσαμε στο βιβλίο «Άγριες Μέλισσες». Πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Ελένης που θα αναστατώσει τη σχέση της με τον Λάμπρο. Τον συγκεκριμένο ρόλο θα ενσαρκώσει ο Νίκος Κουρής.

Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες αλλαγές της Βιολέτας στον τρίτο κύκλο

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος από την άλλη θα υποδυθεί τον εκδότη εφημερίδας που με τη δύναμή του θα επηρεάσει τις ζωές των ηρώων.

Άγριες Μέλισσες: Οι… άγριες διακοπές των μεγάλων πρωταγωνιστών!

Μαρκέλλα Γιαννάτου

Μαρκέλλα Γιαννάτου /Φωτογραφία Instagram

Πολλοί λένε ότι ο ρόλος του Ακύλα Μεγαρίτη, που θα ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης, θα είναι ο νέος Βόσκαρης, αφού τον ξεπερνάει στον τρόμο που σπέρνει… Τη σύζυγό του θα υποδυθεί η γνωστή ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, που τελευταία είδαμε στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα.

Δείτε το trailer του τρίτου κύκλου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top