Ελευθερίου: Απάντησε αν συνευρέθηκε με τον Αλέξη Παππά στο Survivor!

Καλεσμένη «Στη Φωλιά των Κου Κου» απάντησε στις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

Μία αποκάλυψη – φωτιά έκανε ο Τριαντάφυλλος στον τελικό του Survivor. Συγκεκριμένα είπε ότι ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου είχαν συνευρεθεί ερωτικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο.

Καλεσμένη «Στη Φωλιά των Κου Κου», η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να βγάλει την Κατερίνα Καραβάτου από τη δύσκολη θέση να διατυπώσει την ερώτηση και πήρε τον λόγο για να απαντήσει σχετικά.

Survivor - Τελικός: Νικητής είναι ο Σάκης Κατσούλης

«Δεν σου είναι εύκολο. Μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα. Θες να σε βοηθήσω; Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά και εννοείται πως όχι. Απλά εκείνη τη στιγμή έλεγα δεν υπάρχει ο Παππάς εδώ να σε βάλει λίγο στη θέση σου. Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Τι να κάνω; Γέλασα. Αν είχαμε Συμβούλιο θα τον ψήφιζα. Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο», δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor-Τριαντάφυλλος: Ανέβασε στη σκηνή τον γιο του και τραγούδησαν μαζί

«Με τον Αλέξη Παππά έχουμε άψογες σχέσεις. Η σχέση μας είναι καθαρά φιλική», ξεκαθάρισε και έβαλε τελεία στο θέμα η Ελευθερία Ελευθερίου.


 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top