Survivor τελικός: Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Κεφαλά λόγω κορωνοϊού

Και ο Τζέιμς Καφετζής θετικός στον κορωνοϊό - Ποιοι παίκτες απουσίαζαν

Ο μεγάλος τελικός του Survivor έγινε αλλά πολλοί ήταν οι παίκτες που έλειπαν! Εκείνοι που δεν έδωσαν το παρών ήταν: ο Νίκος Μπάρτζης, η Άννα Μαρία Βέλλη, η Αγγελική Λάμπρη, ο Τζέιμς Καφετζής, η Νικολέτα Μαυρίδη και η Χριστίνα Κεφαλά. 

Survivor - Τελικός: Νικητής είναι ο Σάκης Κατσούλης

Τη Δευτέρα διαγνώστηκαν θετικοί η Νικολέτα και ο Τζέιμς.

O Τζέιμς Καφετζής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξήγησε τον λόγο που δεν έδωσε το παρών στον ημιτελικό του Survivor ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι δε θα είναι και στον μεγάλο τελικό.

«Είναι εδώ όλοι οι παλιοί παίκτες. Όλοι οι παίκτες, οι οποίοι πέρασαν κι αυτοί μέσα από το φετινό Survivor για να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους που έχουν φτάσει στη θέση των δύο φιναλίστ. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Θα έχουμε τη χαρά να μιλήσουμε, να τα πούμε, να δούμε μαζί πολύ ωραία πράγματα. Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας σήμερα η Αγγελική Λάμπρη, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, τους στέλνουμε την αγάπη μας», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Οι δυο φίλοι του ήρθαν χθες σε επαφή με το Τζέιμς και φαίνεται πως θεώρησαν σωστό να μην παρευρεθούν απόψε στον τελικό του Survivor.
Μάλιστα, η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε στα Instagram Stories της πως ο λόγος που δεν πήγε στον τελικό του Survivor είναι η επαφή της με τον Τζέιμς Καφετζή.

«Έχω βάλει τα καλά μου και έχω κάτσει να δω τελικό Survivor κλεισμένη στο σπίτι γιατί μετά την ανακοίνωση του James ότι βγήκε θετικό το Rapid Test του όφειλα να το κάνω. Σε λίγες ημέρες θα κάνω το PCR τεστ και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Πάμε Ηλία!» έγραψε στα social media η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η Χριστίνα Κεφαλά στο νοσοκομείο με κορωνοϊό – Διαγνώστηκε με πνευμονία

Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες περνάει η Χριστίνα Κεφαλά, καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Το βράδυ της Δευτέρας, η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας πως της γύρισε σε πνευμονία.

«Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με κόβιντ βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλά. Θετική σκέψη και πίστη και ο Θεός είναι μαζί μας» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά στα social media.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top