Φινάλε για το «Ευτυχείτε» - Το κλάμα της Καινούργιου on air

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποχαιρέτησε την παρουσιάστρια

Αυλαία έριξε η εκπομπή «Ευτυχείτε» το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Ιουλίου, με την Κατερίνα Καινούργιου να συγκινείται ιδιαίτερα οn air για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Καινούργιου: Tι είπε για την περιπέτεια με τη υγεία της

«Ευχαριστώ όλους εσάς τους τηλεθεατές που αυτή τη δύσκολη χρονιά με τον κορvνοϊό, μας στηρίξατε τόσο πολύ. Μας δείξατε την αγάπη και την υποστήριξή σας. Εγώ το παίρνω αυτό και ως επιβράβευση της δουλειάς μας. Γνωρίζετε πως εγώ προσωπικά ποτέ δεν καρπώνομαι τις επιτυχίες. Η επιτυχία είναι συνολική. Είναι μια τεράστια ομάδα συνεργατών πίσω από τις κάμερες. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Θέμη Μάλλη. Όταν ξεκινήσαμε κάναμε 2% και 3% και με πολλή αγάπη και προσπάθεια καταφέραμε να είμαστε αυτή τη στιγμή πρώτοι σε ένα κανάλι νεοσύστατο. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό και το οφείλουμε σε εσάς. 

Μέσα από την καρδιά μου, είμαι πολύ περήφανη που δουλεύω με τόσους καλούς δημοσιογράφους όσο εσείς. Η συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα τελειώνει εδώ. Η συνεργασία μου μαζί του με έκανε καλύτερη παρουσιάστρια. Το ότι μου έπιανες το χέρι στις δύσκολες στιγμές, σήμαινε πολλά για εμένα. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις. Σου αξίζουν τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τα κανάλια δεν είναι το σήμα, τα κανάλια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται για αυτά. Ξεκινήσαμε από το Epsilon, από το μηδέν και φτάσαμε εδώ που είμαστε. Νιώθω πολύ περήφανη.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του Open που με πίστεψε, με κράτησε τότε από το Epsilon. Με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τα πάντα. Δεν ξεχνώ και το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς. Να είμαστε υγιείς, Σας αγαπώ. Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβρη. Γεια σας!» αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της η Κατερίνα Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια.

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ

Συγκινήθηκε στον «αέρα» της τελευταίας της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποχαιρέτησε την Κατερίνα Καινούργιου: «Έκλεισε μία υπέροχη διετία»

«Σήμερα έκλεισε μία υπέροχη διετία με την Κατερίνα και την υπέροχη ομάδα της‼️ Τους ευχαριστώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά για την υπέροχη αγκαλιά που άνοιξαν για εμένα… Ήταν δύο καταπληκτικά χρόνια, ήταν μία καταπληκτική συνεργασία.
Κατερίνα @katken85 αγαπημένη μου, όσο τίμια, δοτική και γενναιόδωρη είσαι τηλεοπτικά, άλλο τόσο είσαι και ως άνθρωπος και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό! Να ξέρεις πως θα είμαι πάντα δίπλα σου! Ευχαριστώ τη διοίκηση του @opentvgr. Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία, θα είστε πάντα στην καρδιά μου»
έγραψε ο Γρηγόρης Γουντάρας στο Instagram δημοσιεύοντας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη συνεργάτιδά του, Κατερίνα Κανούργιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top