Καινούργιου: Tι είπε για την περιπέτεια με τη υγεία της

Επέστρεψε στην εκπομπή η παρουασιάστρια

Ανησύχησε τους τηλεθεατές της την περασμένη Παρασκευή η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Κατερίνα Καινούργιου: Βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε βόλτα στη θάλασσα

Η παρουσιάστρια ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και δύσπνοια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να νιώσει καλύτερα. Εκεί, έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και όλα είναι καλά με την υγεία της.

Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο της μήνυμα στο Instagram για την υγεία της

Την Κυριακή μάλιστα, απόλαυσε μερικές όμορφες στιγμές στη θάλασσα μαζί με τον αγαπημένο της, ενώ το πρωί της Δευτέρας εμφανίστηκε ξεκούραστη στο πλατό του «Ευτυχείτε» και ευχαρίστησε τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της για το ενδιαφέρον τους.

καινουργιου υγεια

«Είναι η τελευταία εβδομάδα. Ευχαριστώ πολύ για την Παρασκευή και ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, συγγνώμη που σας αναστάτωσα. Είχα δύσπνοιες, πονοκεφάλους και ήταν η δεύτερη φορά που μου συνέβη, οπότε έπρεπε να πάω για εξετάσεις. Μην πιέζεστε, μην αγχώνεστε, να προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί αν δεν έχουμε υγεία, όλα τα άλλα…. Στις 2 Ιουλίου τελειώνουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για αυτήν την εκπομπή που τόσο έχουμε αγαπήσει. Ήμουν στο νοσοκομείο και έκανα ζάπινγκ και ήσασταν πολύ ωραίοι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top