Elif: Η Ελίφ ετοιμάζει το ποπ κορν για να δει ταινία μαζί με τον Κερέμ

Όσα θα δούμε την Τρίτη 29/06 στις 17.40 στο Star

Η Σουρεγιά είναι στο πάρκο με τη Μπιρτσέ. Η Μπιρτσέ καταλαβαίνει πως είναι θλιμμένη και πως ζηλεύει την Παρλά, αν και το αρνείται.  Η Σουρεγιά της λέει πως είναι λυπημένη επειδή είχαν υποσχεθεί στην Ελίφ να δούνε μια ταινία αλλά αυτό τώρα δεν πρόκειται να συμβεί. 

Ο Κερέμ και η Παρλά είναι ακόμα στην καφετέρια αλλά η Παρλά του λέει πως δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και να διαβάσει μετά το επεισόδιο με τον Τσαγκλάρ.  Ο Κερέμ νιώθει άσχημα για την Παρλά και θέλει να την πάει σπίτι της με ασφάλεια αλλά εκείνη του λέει πως θα έρθει να την πάρει ο πατέρας της και ο Κερέμ φεύγει. 

Αμέσως η Παρλά τηλεφωνεί στον Τσαγκλάρ και εκείνος έρχεται στην καφετέρια. Η κοπέλα του δίνει συγχαρητήρια επειδή έπαιξε πολύ καλά το ρόλο του.  Η Ελίφ ετοιμάζει το ποπ κορν για να δει ταινία μαζί με τον Κερέμ και τη Σουρεγιά. Η Βιλντάν βλέπει τις ετοιμασίες που κάνει και την κοροϊδεύει.  Ο Κερέμ δεν βρίσκει τα κλειδιά του και επιστρέφει στην καφετέρια όπου η Παρλά μιλάει με τον Τσαγκλάρ. Ο Κερέμ μπαίνει στην καφετέρια αλλά πριν τους δει χτυπάει το τηλέφωνο του.

Είναι η Ελίφ η οποία τον ρωτάει αν θα έρθει να δούνε την ταινία. Ο Κερέμ της λέει πως σε λίγο θα είναι στο σπίτι.  Όταν βάζει το τηλέφωνο του στην τσέπη βρίσκει τα κλειδιά του και έτσι επιστρέφει στο αυτοκίνητό του χωρίς να δει την Παρλά με τον Τσαγκλάρ.  Ο Ταρίκ συναντάει τους άντρες του και ένας από αυτούς του δίνει πληροφορίες για τον Βεϊσέλ, το μαγαζί του, την Τουλάι και την Ιντζί, που είναι το κοριτσάκι που επέζησε από το ατύχημα, όπου σκοτώθηκε ο Γιουσούφ.

Η Σουρεγιά ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Κερέμ να έρχεται τη σωστή ώρα για να δούνε την ταινία με την Ελίφ.  Και η Ελίφ χαίρεται όταν τον βλέπει. Ο Κερέμ εξηγεί στη Σουρεγιά ότι βοηθούσε την Παρλά με τα αγγλικά και της λέει και το περιστατικό με τον Τσαγκλάρ.  Καθώς μιλάνε, η Ελίφ αποκοιμιέται και ο Κερέμ την πηγαίνει στο κρεβάτι της Σουρεγιά. Οι άντρες του Ταρίκ πηγαίνουν στο μαγαζί του Βεϊσέλ…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top