Άγριες Μέλισσες: Τα δάκρυα της Αντουλινάκη για την αυτοκτονία της «Ανέτ»

Η Μαρία Αντουλινάκη εξύμνησε το ήθος της Κάτιας Δανδουλάκη

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες και υπήρχαν κάποιες πολύ δυνατές σκηνές που συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Άγριες Μέλισσες: Πλαντάξαμε στο κλάμα με τις σκηνές των Ανέτ και Μιλτιάδη

Μία από αυτές ήταν και ο θάνατος της «Ανέτ» την οποία ενσάρκωνε η Κάτια Δανδουλάκη. Η εν λόγω σκηνή ήταν ιδιαίτερα απαιτητική μιας κα κράτησε 10 ολόκληρες ώρες. Η Μαρία Αντουλινάκη έφερε στη μνήμη της αυτές τις στιγμές και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον «αέρα» της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που έκανε τον «Γιάννο» να κλάψει


«Στην τελευταία της σκηνή στις Άγριες Μέλισσες είχα ξεκινήσει να κλαίω από τα καμαρίνια! Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα όλο αυτό το πράγμα και ειδικά με τον τρόπο που το έκανε. Με είχε συγκλονίσει εκείνη την ημέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν άλλον άνθρωπο».

Στη συνέχεια, η τηλεοπτική «Αγορίτσα» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κάτια Δανδουλάκη, εξυμνώντας το ήθος και το ταλέντο της. «Ήταν τόσο συγκινητικό όλο αυτό που έκανε στην τελευταία της σκηνή που πραγματικά και τώρα με συγκινεί που τη θυμάμαι. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγε η Κάτια Δανδουλάκη από τις Άγριες Μέλισσες. Ήταν μια ιερή δύναμη, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός άνθρωπος, άνθρωπος που σε κοίταζε στα μάτια και σου έλεγε μπράβο. Δεν ξέρω αν θα ξαναπεράσει από την καριέρα μου τέτοιος άνθρωπος σαν την Κάτια».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top