Άγριες Μέλισσες: Πλαντάξαμε στο κλάμα με τις σκηνές των Ανέτ και Μιλτιάδη

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ηλιόπουλος στους «Κου Κου»

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «Άγριες Μελισσες» ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Από τις πιο δυνατές στιγμές του φινάλε ήταν ο θάνατος του Γιώργου Γάλλου, δηλαδή, του «Μιλτιάδη» και της Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία ενσάρκωνε την «Ανέτ».

Άγριες Μέλισσες: Σε ποιον διάσημο ηθοποιό έγινε πρόταση να μπει στη σειρά;

Σε αυτό το γεγονός αναφέρθηκε ο Γιώργος Ηλιόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των συγκεκριμένων σκηνών.

«Η τελευταία σκηνή του Γιώργου Γάλλου ήταν συγκλονιστική! Ζούμε μεγάλες στιγμές με τις Άγριες Μέλισσες, δεν θέλω να ακουστώ… ψωνισμένος. Εμένα μου αρέσει να βλέπω τη σειρά και ως θεατής, προσπαθώ να κρατήσω αυτή την αθωότητα του θεατή. Όταν είδαμε το επεισόδιο, με τη σκηνή του Γιώργου που “έφυγε” και τη σκηνή της Κάτιας πλαντάξαμε. Είναι μεγάλες στιγμές, οι άνθρωποι κατέθεσαν ψυχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που έκανε τον «Γιάννο» να κλάψει

Ο τηλεοπτικός «Προκόπης» δε  δίστασε να αποκαλύψει πως με την Ελένη Καρακάση έχουν πολύ καλή χημεία, γι’ αυτό και αποφεύγουν να κοιταχτούν στα γυρίσματα για να μη βάλουν τα γέλια.

«Είμαστε μια πολύ ωραία παρέα. Στις Άγριες Μέλισσες δεν βάζουμε τα γέλια στα γυρίσματα, είναι το πρόγραμμα πολύ σκληρό, πρέπει να βγουν κάποιες σκηνές στην ώρα που πρέπει να βγουν. Λειτουργεί σαν ρολόι, αν κάτι πάει στραβά, είναι πρόβλημα. Αν κοιταχτούμε την Ελένη Καρακάση, κόπηκε το γύρισμα, οπότε παίζουμε… έτσι».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top