Friends: Ηθοποιός της θρυλικής σειράς διαγνώστηκε με καρκίνο

«Μην τα παρατάτε», λέει ο ηθοποιός

Δείτε τα highlights από το Friends The Reunion από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Τον δικό του γολγοθά ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ. Ο 59χρονος ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Φιλαράκια», όπου υποδυόταν τον Γκάνθερ, τον ιδιοκτήτη του Central Perk, το 2018 διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη.

Friends The Reunion: Ο Ross δεν μπορεί να ξεχάσει την επανασύνδεση

Τα τελευταία τρία χρόνια δίνει «μάχη» με την ασθένεια, η οποία βρίσκεται πλέον στο τέταρτο στάδιο. Αρχικά, ακολούθησε μία θεραπεία με ορμόνες που τον βοήθησε πάρα πολύ, αλλά τα δύσκολα δεν άργησαν να έρθουν.

Friends Reunion: Πώς ήταν, πώς έφυγαν και πώς επέστρεψαν οι πρωταγωνιστές

Πέρυσι, κατά τη διάρκεια της πανδημίας ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά επηρεάζοντας τη σπονδυλική στήλη και πλέον είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο ηθοποιός δεν τι έχει βάλει κάτω και παρά το γεγονός ότι κάνει χημειοθεραπείες εμφανίστηκε μέσω βίντεο στο θρυλικό Friends The Reunion.

Οι έξι πρωταγωνιστές σήμερα με τον παρουσιαστή James Corden

Οι έξι πρωταγωνιστές σήμερα με τον παρουσιαστή James Corden

«Ήθελα να είμαι μέρος από όλο αυτό, και αρχικά θα βρισκόμουν στη σκηνή μαζί τους, συμμετέχοντας σε όλους τους εορτασμούς. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν γλυκόπικρο. Χάρηκα πολύ που με συμπεριέλαβαν. Ήταν απόφασή μου να μην συμμετέχω με φυσική παρουσία, αλλά μέσω Zoom, κυρίως επειδή δεν ήθελα να ψυχοπλακώσω τον κόσμο, κατάλαβες;», είπε στην εκπομπή Today. «Δεν ήθελα να είμαι τύπου, "Α, παρεμπιπτόντως, ο Γκάνθερ έχει καρκίνο"», πρόσθεσε.

 

Κλείνοντας, ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα μέσα από την περιπέτεια της υγείας του.

«Υπάρχουν και άλλες επιλογές διαθέσιμες στους άντρες, αν το αντιληφθούν νωρίτερα από εμένα. Την επόμενη φορά που θα πας για μια απλή εξέταση ή ετήσιο έλεγχο, σε εκλιπαρώ να ρωτήσεις σχετικά τον γιατρό σου. Είναι εύκολα ανιχνεύσιμο. Αν εξαπλωθεί από τον προστάτη στα οστά, γίνεται πιο δύσκολο να το διαχειριστείς. Για πολλούς άντρες, αν το δουν νωρίς, θεραπεύεται εύκολα. Δε θέλω ο κόσμος να περάσει ό,τι πέρασα εγώ. Δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία. Προσωπικά, με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο σημαντική είναι η κάθε μέρα. Μην τα παρατάτε. Συνεχίστε να αγωνίζεστε και να έχετε στόχους».


Δείτε περισσότερα για τη σειρά Friends The Reunion που προβάλλεται στο Star
Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top