Friends Reunion: Πώς ήταν, πώς έφυγαν και πώς επέστρεψαν οι πρωταγωνιστές

Η Rachel, η Monica, η Phoebe, ο Ross, ο Joey και ο Chandler μέσα στα χρόνια

Δείτε το trailer του πιο πολυσυζητημένου reunion!

27 χρόνια μετά την πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια» και 17 μετά το φινάλε της, όπως έχει γίνει γνωστό οι έξι μεγάλοι πρωταγωνιστές συναντήθηκαν ξανά σε ένα special επεισόδιο. Το Friends The Reunion θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το βράδυ της Τετάρτης 2/6 στις 23:15 στο STAR.

Friends The Reunion - Τα «Φιλαράκια» έρχονται στο STAR

Λίγο πριν την προβολή του πολυαναμενόμενου επεισοδίου δείτε τους έξι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς στα πρώτα τους επεισόδια, τα τελευταία επεισόδια αλλά και την επανένωση.

Οι έξι πρωταγωνιστές σήμερα με τον παρουσιαστή James Corden

Friends Reunion: Οι «χρυσές» αμοιβές των έξι πρωταγωνιστών

Jennifer Aniston – Rachel Green

Friends The Reunion Jennifer Aniston

Είναι σίγουρα η μεγαλύτερη σταρ που έβγαλε η σειρά, αφού από την πρώτη σεζόν στα μέσα της δεκαετίας του ’90 είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται. Η μόνη που αποποιήθηκε πλήρως την ταμπέλα της τηλεοπτικής σταρ κι έκανε τεράστιες κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το «Επικηρύσσοντας την Πρώην», το «Θεός για με μέρα», το «Αφεντικά για σκότωμα», «Μάρλεϊ, ένας Μεγάλος Μπελάς, το «Τα Χαλάσαμε», «Απλά δε σε γουστάρει», κ.ά. Την εποχή της «παντοδυναμίας» της ως Rachel Green, οι μισές Αμερικανίδες μιμούνταν τα κουρέματά της!

Courteney Cox - Monica Geller

Friends The Reunion Courteney Cox

Ιδιαίτερα καλή ήταν η πορεία της τηλεοπτικής Monica, της Courteney Cox, τόσο κατά τη διάρκεια της σειράς, όσο και μετά. Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά ταινιών τρόμου Scream με τον πρώην σύζυγό της David Arquette, αλλά και σε άλλες ταινίες. Είχε τον κεντρικό ρόλο στη σειρά Dirt, αλλά και στο άκρως επιτυχημένο Cougar Town.

Lisa Kudrow – Phoebe Buffay

Friends The Reunion Lisa Kudrow

Ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες των Friends είναι σίγουρα αυτός της Phoebe. Η Lisa Kudrow, ηλικιακά η μεγαλύτερη κι από τους έξι πρωταγωνιστές εμφανίστηκε σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές όπως το «Ανάλυσέ το», το «Υ.Γ. Σ' Αγαπώ», το «Ξενοδοχείο για Σκύλους, το «Εύκολη...κατά Λάθος». κ.ά. Ακούστηκε ότι ήταν η πιο… δύσκολη να πει το «ναι» στο επεισόδιο της επανένωσης!

David Schwimmer – Ross Geller

Friends The Reunion David Schwimmer

Κατά τη διάρκεια της σειράς ο Ross, κατά κόσμον David Schwimmer, είχε ορισμένους μικρούς ρόλους σε διάφορες ταινίες, με την καριέρα του να μην «εκτινάσσεται» ποτέ.  Εκτός από τη συμμετοχή του στα: The People v. o. J. Simpson: American Crime Story, Big Nothing, Web Therapy, Intelligence, Feed the Beast, Μαδαγασκάρη και Will & Grace, ασχολήθηκε με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, είχε συνσκηνοθετήσει και μερικά από τα επεισόδια των Friends.

Matt LeBlanc – Joey Tribbiani

Friends The Reunion Matt LeBlanc

Ο απόλυτος γόης της σειράς, με τη Phoebe έκαναν το πιο αχτύπητο δίδυμο της σειράς, με τις σκηνές τους να είναι από τις αγαπημένες των φανατικών θεατών. Η ατάκα-πέσιμο «How you doin?», έγινε viral την εποχή εκείνη και λέγεται ακόμα και σήμερα. Ο Matt LeBlanc μετά το τέλος των Friends πρωταγωνίστησε στο Joey, τη σειρά που γεννήθηκε μέσα από τον διάσημο τηλεοπτικό χαρακτήρα. Συμμετείχε και σε άλλα σίριαλ όπως τα: Episodes, Man with a Plan κ.ά.

Matthew Perry - Chandler Bing

Friends The Reunion Matthew Perry

Ακόμα και μετά το τέλος της σειράς, η καριέρα του Matthew Perry, του Chandler με τις απίστευτες ατάκες, συνεχίστηκε στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη. τελείωσαν. Τον έχουμε δει σε ταινίες όπως: «Ο μαφιόζος της διπλανής πόρτας», 17 Again, Mr.Sunshine, Go On, The Good Wife, The Odd Couple, Studio 60, Sunset Strip κ.ά.

Δείτε περισσότερα για τη σειρά Friends The Reunion που προβάλλεται από το Star

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top