Πέθανε ηθοποιός από τη σειρά «Love Sorry»

Η συγκινητική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Χριστίνα Βαρζοπούλου η οποία και είχε γίνει ευρύτερα γνωστή μέσα από τη σειρά «Love Sorry» στην οποία υποδύονταν τη μεγαλύτερη αδερφή του Σάκη του υδραυλικού, Ολυμπία.

Η Χριστίνα Βαρζοπούλου με τον σύζυγο της, Θοδωρή Κατσαφάδο σε παλαιότερή τους εμφάνιση το 2015

Η ηθοποιός εξέπνευσε στις 15 Μαΐου όμως η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή πρόσφατα μέσα από μία δημοσίευσε που έκανε μέσω facebook o Σπύρος Μπιμπίλας.

Το ζευγάρι σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης το 2017/φωτογραφίες από ndpphoto.gr

«Μετάτο σοκ του χαμού της αγαπημένης Σοφίας Αδαμίδου, σήμερα μαθαίνουμε την τραγική αποχώρηση της αξιολάτρευτης φίλης μας Χριστίνας Βαρζοπούλου που τόσες φορές δουλέψαμε μαζί και μεγάλη αγάπη μας έδενε. Μια από τις πρώτες συζύγους μου στο θέατρο…Καλό ταξίδι Χριστινάκι και κουράγιο στον Θόδωρο και την Μαριλού….Μαζί με αυτό το νέο ήρθε και το νέο μιας άλλης αποχώρησης που έγινε όμως στις 15 Μαη και την. Μάθαμε αργά.. Μια καλή μας συνάδελφος, αθόρυβη, που παίξαμε μαζί και στην Ομάδα θέαμα του Κακλέα και στην Θεοδώρα με την Mimi Denissi … Η Ανδρομάχη Γεωργίου…Καλό ταξίδι Μαχη μου» έγραψε ο ηθοποιός.

H Xριστίνα Βαρζοπούλου με τον σύζυγό της, Θοδωρή Κατσαφάδο και την κόρη τους, Μαριλού 

Η δημοφιλής ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο με τον οποίο είχαν αποκτήσει μία κόρη, τη Μαριλού.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top