MasterChef Τελικός: Διονύσης για Ανούς: «Μου έχεις βγάλει το λάδι!»

Η Ανούς προσπάθησε να βοηθήσει τον Διονύση κατά τη διάρκεια του τελικού

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 5 έχει ξεκινήσει με τον Διονύση και τη Μαργαρίτα να τρέχουν στην κουζίνα προκειμένου να αντιγράψουν τα τρία πιάτα υψηλής γαστρονομίας που ετοίμασε ο guest chef, Jason Atherton. 

Οι δύο φιναλίστ έχουν στο πλευρό τους ένα γεμάτο εξώστη, καθώς όλοι οι πρώην παίκτες αλλά και η οικογένειά τους βρίσκεται στον τελικό του φετινού MasterChef. 

MasterChef Τελικός: Το… τρολάρισμα κριτών και παικτών στον Παύλο!

Φυσικά, η Ανούς θέλει να κερδίσει ο Διονύσης το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef. Τα δύο παιδιά γνωρίστηκαν μέσα στον διαγωνισμό, ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι. 

MasterChef 5 - τελικός: Η Ανούς παρακολουθεί αγχωμένη από τον εξώστη τον Διονύση που μαγειρεύει για το έπαθλο! 

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, η Ανούς δεν πήρε τα μάτια της από τον Διονύση, ενώ του φώναζε προκειμένου να του υπενθυμίσει τις οδηγίες της συνταγής. 

«Η Ανούς καθ’ όλη τη διάρκεια της μαγειρικής μου είναι από πάνω μου. Φύλακας άγγελος; Κέρβερος; Κάτι από τα δύο» δήλωσε χαριτολογώντας ο Διονύσης στην κάμερα του διαγωνισμού. 

MasterChef τελικός: Τι πρέπει να ξέρετε για τη Μαργαρίτα και τον Διονύση;

Μάλιστα, όταν η πρώην διαγωνιζόμενη συμβούλεψε τον φιναλίστ να φροντίσει το λάδι που έφτιαχνε, εκείνος της απάντησε χιουμοριστικά : «Μου έχεις βγάλει το λάδι!» 

Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης συνεχίζουν να προετοιμάζουν τα πιάτα τους προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη. Η βαθμολογία τους θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση από το Star, μαζί με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του MasterChef 5! 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top