Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση με παραπάνω από μία εκπομπές

Πού θα δούμε την παρουσιάστρια από τη νέα σεζόν;

Είναι επίσημο! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση ξεκινώντας νέα συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε ένα από τα μαγαζιά του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας και δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «ΣουΚου Family» πολύ χαρούμενη που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από καιρό:

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Αυτό που μπορώ να πω στην παρούσα φάση είναι ότι μπαίνω σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, γνώριμη για εμένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη που, σήμερα ανήμερα της γιορτής μου, σηματοδοτείται ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε ένα μέρος που επί της ουσίας μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή.

Μέσα από τον ΣΚΑΪ, μέσα από το Survivor, μου ανοίχτηκε μία πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία στην τηλεοπτική μου καριέρα. Έτσι, γυρνάω και χαίρομαι πολύ. Το τι θα κάνω, θα το δούμε…», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Αθλήτρια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Πόσα χιλιόμετρα έτρεξε σήμερα;

Για την επιστροφή της Queen Dina στα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε και η chief content editor του καναλιού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι θα δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε περισσότερα από ένα projects στον σταθμό: «Ήρθε για να μείνει, δε θα την αφήσουμε να φύγει. Θα κάνει παραπάνω από ένα project».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top