Ιωάννης - MasterChef 5: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

Έφυγε από τον διαγωνισμό στον πρώτο ημιτελικό της Πέμπτης 20/5

Δείτε τη δεύτερη και οριστική αποχώρηση του Ιωάννη από το MasterChef 5

Οι ημιτελικοί του MasterChef 5 ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης 20/5 και οι 6 εναπομείναντες παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο ιδιαίτερης δυσκολίας, που δημιούργησε ο Executive Chef, Μιχάλης Μάρθας.

MasterChef 5: Το πιάτο αντιγραφής με την υπογραφή του Μιχάλη Μάρθα

Σε αυτό το κρίσιμο σημείο του διαγωνισμού όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια. Ο Ιωάννης ήταν εκείνος που συγκέντρωσε την μικρότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή κι έτσι το «ταξίδι» του στο MasterChef 5 τελείωσε για πάντα.

MasterChef 5: Αποχώρησε ο Ιωάννης - Τα δάκρυά του και τα λόγια στους κριτές

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του ο διαγωνιζόμενο είπε με δάκρυα στα μάτια: «Σας ευχαριστώ πραγματικά για όλα! Είστε το λιγότερο τρομεροί χαρακτήρες και οι τρεις. Αυτοί που το ζούμε από κοντά σε σχέση με εκείνους που το βλέπουν από την τηλεόραση… δεν έχουν ιδέα! Πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ όλους!».

Ιωάννης Αυλωνίτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5

Λίγο μετά την προβολή της αποχώρησης του στην τηλεόραση, ο Ιωάννης Αυλωνίτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε με τους ακολούθους του τα συναισθήματά του: «Σήμερα φεύγω χαρούμενος και γεμάτος αναμνήσεις... Έμαθα τόσα πράγματα στο μάστερ σεφ και με φόρτωσε ακόμα περισσότερο όρεξη!!! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά τις παραγωγής το #startv και το #masterchef».

η πρώτη ανάρτηση του ιωαννη εφυγε από το masterchef αποχώρησε

Να θυμίσουμε πως ο Ιωάννης είχε αποχωρήσει ξανά από το παιχνίδι, αλλά κατάφερε να μπει και πάλι στον διαγωνισμό, εκμεταλλευόμενος τις επιστροφές των παλιών παικτών.

Μετά τη δεύτερη και οριστική αποχώρηση του Ιωάννη, οι πέντε πάικτες που παραμένουν στον διαγωνισμό είναι ο Παύλος, ο Διονύσης, η Μαρίνα, η Μαργαρίτα και ο Αλέξανδρος Σ.

πεντάδα masterchef

Oι top 5 του MasterChef 5
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top