Eurovision 2021: Εντυπωσίασε η Stefania στον Β' Ημιτελικό!

Δείτε την ελληνική συμμετοχή στη σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής με τη Stefania και το Last Dance να βάζει «φωτιά» στη σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ για τον διαγωνισμό της φετινής Eurovision!

Eurovision 2021 - Ελλάδα: Η  Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance

Eurovision 2021 - Ελλάδα: “Μάγεψε” με την εμφάνιση της η Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance / Φωτογραφία: Apimages

Η ελληνική εμφάνιση είχε εντυπωσιακά οπτικά εφέ και βασίστηκε πάνω στις προβολές. Ο μάγος Φωκάς Ευαγγελινός φρόντισε για ακόμη μια φορά να φτιάξει μία ιστορία, με αρχή μέση και τέλος που ταιριάζει απόλυτα με το μήνυμα που περνάει το τραγούδι μας, μέσα από τους στίχους.

Eurovision 2021: Stefania στον Β' Ημιτελικό!

η Stefania στον Β' Ημιτελικό - Το σκηνικό στη Eurovision 2021

Eurovision 2021: η Stefania στον Β' Ημιτελικό!

Ο Γιάννης Μουρίκης υπέγραψε τον σχεδιασμό του σκηνικού και ο Φωκάς Ευαγγελινός τη χορογραφία. Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών, ενώ η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών. Μαζί με τη Stefania στην σκηνή εμφανίστηκαν οι έμπειροι χορευτές: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Πουλόπουλος.

Eurovision 2021: Δείτε την έναρξη του Β' Ημιτελικού - Διαγωνίζεται η Ελλάδα

Η 18χρονη Ελληνίδα που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία, φέτος είναι η νεαρότερη διαγωνιζόμενη στην Eurovision και έχει τραβήξει ήδη την προσοχή των Eurofans μέσα από τις πρόβες της!

η Stefania στον Β' Ημιτελικό

Η 18χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην σκηνή με μία λαμπερή μωβ ολόσωμη φόρμα του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, που το 2019 είχε ντύσει την Ελένη Φουρέιρα για την Κύπρο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο σχεδιαστής χάρισε μία εξίσου λαμπερή εμφάνιση και στη Stefania, η οποία φόρεσε μία δημιουργία με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, τα οποία συνδύασε με ψηλές μέχρι το γόνατο, ασημί μπότες και -ασορτί με την εντυπωσιακή φόρμα- μωβ γάντια.

Ο ίδιος ο σχεδιαστής ανέφερε ότι το ρούχο είναι εμπνευσμένο «από την κορεάτικη ποπ σκηνή, δηλαδή την K-pop, με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες λάμψεις», ενώ χρειάστηκε 2,5 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τον Έλληνα σχεδιαστή, η ολόσωμη φόρμα της Stefania παραπέμπει στην δεκαετία του 1980, ενώ είναι custom made ειδικά για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στον Β’ Ημιτελικό απέναντι στις εξής χώρες: Σαν Μαρίνο, Εσθονία, Τσεχία, Αυστρία, Πολωνία, Μολδαβία, Ισλανδία, Σερβία, Γεωργία, Αλβανία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Φινλανδία, Λετονία, Ελβετία και Δανία.

Στεφανία Eurovision 2021

Αυτή την εικόνα είδαμε από την τηλεόραση

Eurovision 2021 - Η σειρά εμφάνισης των διαγωνιζόμενων χωρών του Β’ Ημιτελικού:

1. Σαν Μαρίνο
2. Εσθονία
3. Τσεχία
4. Ελλάδα
5. Αυστρία
6. Πολωνία
7. Μολδαβία
8. Ισλανδία
9. Σερβία
10. Γεωργία
11. Αλβανία
12. Πορτογαλία
13 Βουλγαρία
14. Φινλανδία
15. Λετονία
16. Ελβετία
17. Δανία

Την Ισλανδία, την οποία «χτύπησε» ο κορωνοϊός, θα τη δούμε να συμμετέχει στον διαγωνισμό με βίντεο λόγω κρουσμάτων στην αποστολή της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top