Eurovision 2021: Δείτε την έναρξη του Β' Ημιτελικού - Διαγωνίζεται η Ελλάδα

Η Stefania με το «Last Dance» θα εμφανιστεί στην 4η θέση!

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του Β' Ημιτελικού τoυ 65ου διαγωνισμού της Eurovision στο Ahoy Arena στο Ρότερνταμ. Απόψε διαγωνίζεται και η Ελλάδα με τη Stefania , η οποία αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις!

Η Ελλάδα εμφανίζεται στην 4η θέση του Β΄ Ημιτελικού της Eurovision 2021 -στο πρώτο ημίωρο του διαγωνισμού- με τη Stefania και το τραγούδι «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού.

Στον σχολιασμό θα είναι και απόψε η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στη ραδιοφωνική μετάδοση για το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, θα είναι ο Δημήτρης Μεϊδάνης.

Στην έναρξη ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου αφού καλησπέρισαν τους τηλεθεατές, έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στην Κορινθία που είναι παραδωμένη στις φλόγες.

Eurovision 2021 - Η σειρά εμφάνισης των διαγωνιζόμενων χωρών του Β’ Ημιτελικού:

1. Σαν Μαρίνο
2. Εσθονία
3. Τσεχία
4. Ελλάδα
5. Αυστρία
6. Πολωνία
7. Μολδαβία
8. Ισλανδία
9. Σερβία
10. Γεωργία
11. Αλβανία
12. Πορτογαλία
13 Βουλγαρία
14. Φινλανδία
15. Λετονία
16. Ελβετία
17. Δανία

Την Ισλανδία, την οποία «χτύπησε» ο κορωνοϊός, θα τη δούμε να συμμετέχει στον διαγωνισμό με βίντεο λόγω κρουσμάτων στην αποστολή της.

Eurovision 2021: Πέρασε η Κύπρος στον τελικό - Δείτε τη 10άδα!

Τα τραγούδια των «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και της Ολλανδίας ως διοργανώτριας χώρας, δεν διαγωνίζονται, αφού προκρίνονται απευθείας στον Τελικό της Eurovision 2021. Ψηφίζουν όμως, στους δύο ημιτελικούς και συγκεκριμένα:

Στον Α΄ Ημιτελικό ψήφισαν Ολλανδία, Γερμανία, Ιταλία.

Στον Β΄ Ημιτελικό ψηφίζουν Γαλλία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top