Eurovision 2021: Πέρασε η Κύπρος στον τελικό - Δείτε τη 10άδα!

Η 'Ελενα Τσαγκρινού εντυπωσίασε με το «El Diablo» - Ποιες χώρες πέρασαν

Στον τελικό της Eurovision προκρίθηκε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo»! Η κυπριακή αποστολή παρουσίασε ένα άρτιο και φαντασμαγορικό performance, που «μάγεψε» τις κριτικές επιτροπές και το κοινό, αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια.

Eurovision 2021 – Έλενα Τσαγκρινού

Eurovision 2021 – Α’ Ημιτελικός: Προκρίθηκε η Κύπρος και η Έλενα Τσαγκρινού / Φωτογραφία: Apimages

Το «El Diablo», που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, παρουσιάστηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ μέσα από ένα εντυπωσιακό performance με οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings. Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία εκθαμβωτική δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα. Το χτένισμα επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

Eurovision 2021: Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στον Α' ημιτελικό
 

Εκτός από την πρόκριση, η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» κέρδισαν και τα social media, καθώς έγιναν πρώτο trend και viral ανά την Ευρώπη.
 
Τώρα, η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo», ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν ακόμα μία φορά, στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου! 

Eurovision 2021: Αυτές είναι οι 10 χώρες που πέρασαν στον τελικό

Στην αποψινή βραδιά 16 χώρες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό, ωστόσο 10 τα κατάφεραν!

Στον μεγάλο τελικό συμμετέχουν απευθείας οι «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και η Ολλανδία ως διοργανώτρια.

Οι έξι χώρες που έμειναν εκτός τελικού είναι οι : Σλοβενία, Αυστραλία, Βόρεια Μακεδονία, Ιρλανδία, Κροατία και Ρουμανία.
 

Νορβηγία

Ρωσία

Ισραήλ

Αζερμπαϊτζάν

Μάλτα

Λιθουανία

Κύπρος

Σουηδία

Βέλγιο

Ουκρανία

Eurovision 2021 - Β' Ημιτελικός: Πότε διαγωνίζεται η Ελλάδα και η Stefania

Eurovision 2021: Έλαμψαν Stefania και Τσαγκρινού στο τιρκουάζ χαλί 

Eurovision 2021: Ντυμένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski η Stefania

Η Ελλάδα εμφανίζεται στη 4η θέση του Β' Ημιτελικού της Eurovision 2021 την Πέμπτη 20/5 με τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και το τραγούδι «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top