MasterChef 5 Παύλος για Διονύση: «Ένιωσα ότι με έβαζε στο στόχαστρο»

Πώς σχολίασε την αρχηγία του Διονύση

«Κόκκινοι» και «Μπλε» μετά τις δύο τελευταίες ομαδικές δοκιμασίες βρέθηκαν στο Συμβούλιο, προκειμένου να μάθουν τα αποτελέσματα.
Αρχηγός της «Κόκκινης» ομάδας ήταν ο Διονύσης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τους υπόλοιπους παίκτες αν έμειναν ευχαριστημένοι με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις ομαδικές δοκιμασίες.

MasterChef 5 - Διονύσης


Όταν ήρθε η σειρά του Παύλου εκείνος απάντησε: «Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Διονύση. Δεν ήταν εκεί την ώρα που έπρεπε. Δεν του ζήτησα βοήθεια, αλλά όταν έγινε το ατύχημα με το γλυκό την πρώτη ημέρα ένιωσα πως αντί να με βοηθήσει και να με ηρεμήσει, ένιωσα ότι με έβαζε στο στόχαστρο. Δε μου είπε ότι εσύ φταις, αλλά μου έλεγε βιάσου και τελείωνε και με άγχωνε. Χθες, έκανε το πιάτο του και δεν ασχολήθηκε με τους υπόλοιπους. Οι προηγούμενοι αρχηγοί έδιναν λύσεις.»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Διονύσης και παραδέχτηκε ότι στην ομαδική δοκιμασία στο βουνό είχε ένταση. «Από δικό μου λάθος την πλήρωσε ο Παύλος και του ζητάω συγγνώμη. Ήταν η ένταση της στιγμής».

MasterChef 5: Έξαλλος ο Ιωάννης με τον Διονύση - Τι σύνεβη;

Σε ό,τι αφορά τον Ιωάννη, ο ίδιος δήλωσε on camera για την ατυχία που είχε με τη σούπα και το γεγονός ότι δεν τον βοήθησε ο Διονύσης: «Δεν είναι όλα καλά. Εκείνη τη στιγμή παραλίγο να χάσω το πιάτο μου. Δεν είναι τόσο ομαδικός παίκτης ο Διονύσης. Δεν το λέω για κακό, αλλά σε μια ομαδική αυτό είναι αρνητικό.»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top