MasterChef 5 - Μαργαρίτα: Να σηκώσω το Κύπελλο και να ανάψουν πυροτεχνήματα

Οι δηλώσεις της Μαργαρίτας «Στη φωλιά των Κου Κου»

Ολοκληρώθηκε και η τελευταία ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 5! Οι top 7 του διαγωνισμού ετοίμασαν πιάτα με θέμα τις «4 εποχές» και λίγο πριν επιστρέψουν στο πλατό για να μάθουν τα αποτελέσματα έκαναν τον απολογισμό τους.

MasterChef 5: Μια ομαδική δοκιμασία εμπνευσμένη από τις 4 εποχές

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαργαρίτα, η οποία δήλωσε πως ηρέμησε μετά το τέλος κι αυτής της δοκιμασίας. «Τώρα που τελείωσε η ομαδική είμαι πιο ζεν, γιατί δεν ήταν καλή μέρα για εμένα μαγειρικά. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήταν δύο κουζίνες», είπε η νεαρή παίκτρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

MasterChef 5: Τα μοιραία λάθη φέρνουν δοκιμασία αποχώρησης για κάποιους

Στη συνέχεια, έκανε τις προβλέψεις της για το αποτέλεσμα σημειώνοντας: «Πιστεύω θα έρθουμε ισοπαλία, γιατί δεν τα πήγαμε 100% καλά και στην προηγούμενη δοκιμασία».

Κλείνοντας, η Μαργαρίτα, η οποία θεωρείται ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού φαίνεται πως έχει βάλει πλώρη για τον τελικό. «Ο διαγωνισμός τελειώνει, αλλά και οι δυνάμεις σχεδόν έχουν τελειώσει. Τα νεύρα είναι στην τσίτα. Πρέπει να το διασκεδάσω, αυτός είναι ο στόχος γιατί μπορεί και αύριο να φύγω. Ό, τι είναι να έρθει θα έρθει μόνο του. Μέχρι στιγμής τίποτα δεν επιδίωξα, απλά το ονειρεύτηκα. Έτσι όπως έχουν έρθει ωραία όλα, ελπίζω να έρθει και ο τελικός ωραία. Να πάρω και το Κύπελλο να το σηκώσω και να ανάψουν πυροτεχνήματα. Ελπίζω να είμαι εδώ για να σας ξαναδώ, αλλιώς θα τα πούμε στην εκπομπή σας. Εύχομαι να έρθω τελευταία».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top