MasterChef 5: Ιωάννης για Διονύση «Eίναι τοξικό παιδί, δεν είναι κακός»

Τα γυρνάει ο Ιωάννης για τον άλλοτε φίλο του

Το γλυκό της κόκκινης ομάδας το επιμελήθηκε ο Παύλος, αυτό που βγήκε στο τέλος όμως δεν ήταν όπως το είχε στο μυαλό του. 

Το αδύναμο αποτέλεσμα έφερε νεύρα στους «κόκκινους» και ειδικότερα προκάλεσε εκνευρισμό στον Διονύση, που απευθύνθηκε στον Παύλο με αγένεια.

MasterChef 5: Παύλος για Διονύση «Εγώ δεν μπορώ να δουλέψω έτσι»

Ο Παύλος δεν έμεινε ευχαριστημένος από το γλυκό που έφτιαξε

«Η αγένεια δε δικαιολογείται σε κανέναν επαγγελματικό χώρο. Δεν περιμένω κάτι καλύτερο, Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Διονύση. Καταλαβαίνω ότι είναι δικό του το πρόβλημα. Αυτός ο τρόπος ομιλίας είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου. Δεν πιστεύω ότι ήταν καλός αρχηγός. Αν βρεθούμε στον τάκο εγώ θα έχω ένα έξτρα κίνητρο για να τα πάω ακόμα καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος για τον αρχηγό του. 

Μάλιστα το τεταμένο κλίμα δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Ιωάννη, ο οποίος αποκάλεσε «τοξικό» τον Διονύση, αποκαλύπτοντας πως δεν τον νιώθει πλέον φίλο του. 

«Ο Διονύσης δεν είναι κακό παιδί. Απλά έχει έναν τοξικό χαρακτήρα. Είναι ο χαρακτήρα που μονίμως γκρινιάζει. Ο Διονύσης περιπλέκει τα πράγματα, είναι τοξικό παιδί, οπότε εγώ με τον Διονύση δεν μπορώ να πω ότι είμαι αδερφός ή φίλος, απλά κάνουμε παρέα μέσα στο σπίτι. Δεν είδα την αρχηγία του να την παίρνει πολύ δυναμικά».

Ο Ιωάννης άλλαξε γνώμη για τον Διονύση 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top