Η έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Τάμτα

Το «Δεν είσαι εδώ» έγινε πλατινένιο

Δείτε βίντεο από τη φωτογράφιση του GNTM 3 με την Τάμτα και τον Mente Fuerte

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Τάμτα.

Η βραδιά επιφύλασσε μια μοναδική έκπληξη στην αγαπημένη τραγουδίστρια. Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες της από τη δισκογραφική εταιρία Minos EMI UNIVERSAL και την εταιρία Management erodios, μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής, της απένειμαν τον πλατινένιο δίσκο για την τελευταία επιτυχία της σε συνεργασία με τον δημοφιλή ράπερ Mente Fuerte «Δεν είσαι εδώ».

Θα θυμάστε ότι και οι παίκτες του GNTM 3 συμμετείχαν στην promo φωτογράφιση του ανεβαστικού κομματιού. Το «Δεν είσαι εδώ» έγινε πλατινένιο αφού έχει ξεπεράσει τις 2.500.000 πωλήσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες (apple music, spotify, deezer, itunes, napsters). 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξάφνιασε την Τάμτα όταν στην αρχή της συζήτησής τους , εμφανίστηκε μπροστά της κρατώντας την πλακέτα απονομής. 

tamta the 2night show τάμτα αρναούτογλου δεν εισαι εδώ

Η έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Τάμτα

Τάμτα: Θα ξανασυμμετείχε στην Eurovision;

Με αφορμή την Eurovision που αναμένεται να διεξαχθεί στις 22 Μαΐου η Τάμτα απάντησε και στην ερώτηση του παρουσιαστή για το αν θα λάμβανε ξανά μέρος στον διαγωνισμό: «Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα, το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας μέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτη ανατροπές». 

Η καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε και στις αποστολές της Eurovision της Ελλάδας και της Κύπρου και μετέφερε την υποστήριξή και τις ευχές της.

Eurovision 2021: Η 2η πρόβα της Ελλάδας - Αποκαλύφθηκε το τρικ στη σκηνή

«Τόσο η Stefania όσο και η Έλενα Τσαγκρινού χρειάζονται την στήριξη των Ελλήνων και Κυπρίων όποια θέση και να κατακτήσουν. Είμαι σίγουρη ότι και οι δύο χώρες θα πάνε πολύ καλά» είπε χαρακτηριστικά η Τάμτα.

Έλενα Τσαγκρινού: Tα προγνωστικά, oι πρόβες και το γούρι για τη Eurovision

Τάμτα: Θα κάνει συναυλίες με την Έλενα Παπαρίζου

Το καλοκαίρι που έρχεται, η Τάμτα μαζί με την Έλενα Παπαρίζου θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα και την Κύπρο για μια σειρά μοναδικών συναυλιών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top