Eurovision 2021: Η 2η πρόβα της Ελλάδας - Αποκαλύφθηκε το τρικ στη σκηνή

Το βίντεο με τη Stefania λίγο πριν τον ημιτελικό της Eurovision

Eurovision 2021: Άνοδος για Ελλάδα και Κύπρο στα στοιχήματα! - Βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Η Eurovision 2021 πλησιάζει και συγκεκριμένα ανοίγει αυλαία με του δύο ημιτελικούς, που θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 20 Μαΐου, ενώ για τις 22 έχει προγραμματιστεί ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού. 

Στο Ρότερνταμ βρίσκονται εδώ και μέρες όλες οι αποστολές των ευρωπαϊκών χωρών και κάνουν πυρετωδώς πρόβες στο λαμπερό stage. Σήμερα, ολοκλήρωσε με επιτυχία την δεύτερη πρόβα της και η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania).

Η Στεφανία εμφανίστηκε στην πρόβα της πιο όμορφη από ποτέ και εντυπωσίασε με τη ζωντάνια της, καθώς ερμήνευε το ανεβαστικό κομμάτι «Last Dance».

Το ταλαντούχο κορίτσι ανέβηκε στο stage φορώντας, όπως είχαμε δει και στην πρώτη πρόβα, μία ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ, δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

Eurovision 2021: Άνοδος για Ελλάδα και Κύπρο στα στοιχήματα!

Δίπλα της βρέθηκαν οι χορευτές, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου. 

Σε αυτή την πρόβα, μάλιστα, αποκαλύφθηκε και το τρικ που θα δούμε στον ημιτελικό: Η Stefania εμφανίζεται στη σκηνή σαν να κινείται σε ένα αστικό τοπίο, άλλοτε πατώντας στο έδαφος και άλλοτε αιωρούμενη.

Eurovision 2021: Δείτε τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας και τη Stefania

Με ιδιαίτερο δυναμισμό χορεύει τον «τελευταίο της χορό», όπως είναι και ο τίτλος του τραγουδιού, γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια νέα αρχή.

Ο Γιάννης Μουρίκης ανέλαβε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών και εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top