MasterChef 5 - Τζαμάλ: Η αποχώρηση και οι προβλέψεις για τον τελικό!

Τα δέκα έξτρα κιλά που του χάρισε ο διαγωνισμός

Το ταξίδι του Παναγιώτη Τζαμαλή στο MasterChef 5 ολοκληρώθηκε αφού ήταν αυτός που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία όταν κλήθηκε να αντιγράψει το πιάτο του chef Βασίλη Μουρατίδη.

MasterChef 5: Τζαμάλ ή Σκορδάκης; Ποιος από τους δύο αποχώρησε;

Ο «Τζαμάλ» βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλα τονίζοντας πως θα ήθελε να παραμείνει στον διαγωνισμό μαγειρικής. «Για την εμπειρία που έχω, τις ώρες που έχω δουλέψει το αποτέλεσμα που έφερα είναι η μέρα με τη νύχτα. Δε μου άρεσε που έφυγα στους 8 του διαγωνισμού. Μου αρέσει να κρατάω τα ωραία για το τέλος. Είχα προετοιμάσει να κάνω πράγματα προς το τέλος του διαγωνισμού αλλά δεν πρόλαβα.»

 

Παναγιώτης για Μαρία: «Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που αλλάζουν άποψη και παρέες»

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης αναφέρθηκε και στο  ξέσπασμα που είχε σε μία ψηφοφορία: «Μισώ πάρα πολύ το ψέμα και την αδικία και σε αυτό το συμβούλιο υπήρχε αδικία. Οπότε, τυχαίνει συμπτωματικά να είναι η Λαζαρίδου στη θέση του άδικου. Εγώ ήμουν τελευταίος στην ψηφοφορία και δεν έβλεπε τι παίζει στα δεξιά μου γιατί ήταν λίγο μακριά η Μαρία από μένα. Όταν βγήκα μπροστά να μιλήσω και είδα ότι όλοι την έχουν ψηφίσει εκεί έπαθα μια κρίση και λέω… τι γίνεται; Τι δουλειά έχει η Μαρία τώρα να κατέβει κάτω να μαγειρέψει; Η κοπέλα ήρθε πρώτη μέρα σε εμάς, τα πήγε καλά, έφερε τον πόντο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Με τη Μαρία ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Σε εκείνο το συμβούλιο είχαν αδικήσει τη Μαρία και την υποστήριξα. Κάποια άλλη στιγμή θα μπορούσε η Μαρία να έχει αδικήσει κάποιον άλλον, θα έπρεπε κι εγώ να υποστηρίξω αυτόν που θα αδικούσε η Μαρία. Δεν έχει να κάνει ότι… εμείς είμαστε φίλοι και θα σε καλύπτω για πάντα. Όταν έχεις δίκιο, σε καλύπτω. Όταν δεν έχεις δίκιο, δε σε καλύπτω».

«Με τον Διονύση έχουμε πολλά κοινά»

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε και στον Διονύση με τον οποίο αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους είχαν κάποιες  εντάσεις. «Με τον Διονύση έχουμε πολλά κοινά και δεν το περίμενα. Βοηθούσε πάρα πολύ στη συμβίωση. Κάποιες φορές ξέφευγε και τσακωνόμασταν. Όταν του φώναζα ηρεμούσε και ήταν πολύ διαχειρίσιμος. Μου άρεσε που υπήρχε μέσα στο σπίτι. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα μαζί του.  Μπροστά από τις κάμερες ήμασταν ο εαυτός μας. Δεν κρύβαμε πράγματα».


«Η Μαρίνα δεν ασχολούνταν με κανέναν στο σπίτι, καθόταν μόνη της»

Η Μαρίνα όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια δεν είναι συμπαθής μέσα στο σπίτι. Ο Ιωάννης και ο Διονύσης  μάλιστα έχουν παραδεχτεί on camera πως θα ήθελαν να τη διώξουν από τον διαγωνισμό. Ο Παναγιώτης έκανε παρέα μαζί της όσο ήταν στο σπίτι λέγοντας: «Η Μαρίνα δεν ασχολούνταν με κανέναν στο σπίτι, καθόταν μόνη της. Δεν οργάνωσε σχέδια για το ποιος θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.»

Τα δέκα έξτρα κιλά που του χάρισε ο διαγωνισμός

MasterChef 5: Η αλλαγή στην εκξωτερική εμφάνιση του Τζαμάλ

MasterChef 5: Η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση του Τζαμάλ

Ο Παναγιώτης με το γνωστό του χιούμορ σχολίασε και την αλλαγη στην εξωτερική του εμφάνιση. «Χάρηκα πάρα πολύ που έφτασα μέχρι εδώ. Βασικά δεν περίμενα να μπω στην αρχή, γιατί ήταν μεγάλος ο ανταγωνισμός. Από το «MasterChef 5» τα κρατάω όλα, εκτός από τα κιλά που πήρα» είπε πριν φύγει από το παιχνίδι. Μέσα στον διαγωνισμό πήρε 10 κιλά, αλλά όπως είπε το καλό είναι πως τα χάνει αρκετά εύκολα.

Οι προβλέψεις για τον τελικό


Κλείνοντας, ο «Τζαμάλ» έκανε και τις προβλέψεις του για τον τελικό λέγοντας πως στην τελική δυάδα θα ήθελε να δει τον Τζιοβάνι και φυσικά τη Μαργαρίτα. «Ο Τζιοβάνι είναι οικογενειάρχης και επιχειρηματίας. Είναι ωραίο ένας άνθρωπος από την Ιταλία να έρθει και να πει  ρε σεις εσεις δεν ξέρετε να μαγειρεύετε». «Θα ήταν ωραίο να δούμε νικήτρια μια γυναίκα, τη Μαργαρίτα», πρόσθεσε μιλώντας για τη Μαργαρίτα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top