Μαυρίδης: Η πρόταση γάμου στην Καθάργια και η σχέση του με τον γιο της

Το ζευγάρι θα παντρευτεί μετά την πανδημία

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Μαυρίδη στη Δανάη Μπάρκα

Ήταν ένα από τα πρώτα «θύματα» του κορωνοϊού και μάλιστα, κόλλησε και τη σύντροφό του, τη… γυναίκα του όπως την αποκαλεί ήδη, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» όπου περιέγραψε, μεταξύ άλλων, τον απίθανο τρόπο που έκανε πρόταση γάμου στην Κρίστη Καθάργια. Ο ίδιος μίλησε παράλληλα για τον γάμο τους που έρχεται, αλλά και την τέλεια σχέση που έχει με τον 6χρονο γιο της, Άκη.

Γιώργος Μαυρίδης: Αγκαλιά με τον γιο της αγαπημένης του

Γιώργος Μαυρίδης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύντροφό του

«Ο Άκης είναι ένα παιδί που έχω δεθεί πάρα πολύ. Ποτέ μα ποτέ δε θα πήγαινα να πάρω τη θέση του πατέρα του. Ποτέ δε θα έκανα κάτι για να στεναχωρήσω αυτό το παιδί. Προφανώς θέλω να είναι χαρούμενη η γυναίκα μου. Του δίνω όσο μπορώ περισσότερη αγάπη, χωρίς να παρεμβαίνω στο τι λένε οι γονείς. Για μένα είναι ο νέος μου κολλητός μου», είπε γεμάτος χαρά ο Γιώργος.

Γιώργος Μαυρίδης Γιος Κρίστης Καθάργια

Στη συνέχεια μίλησε και για την πρόταση γάμου που έχει κάνει στη σύντροφό του: «Δεν έχουμε παντρευτεί, γιατί μας έπιασε ο κορωνοϊός. Εγώ έκανα την πρόταση γάμου. Έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου πριν φύγω για τα γυρίσματα της εκπομπής Into the Skin. Ήταν καλοκαίρι. Της είπα να με βοηθήσει να στήσω τις κάμερες για να κάνω μια δοκιμή. Είχα βάλει το δαχτυλίδι μέσα στα μπαλάκια που πετάμε στη Μόλυ και την Τσίχλα. Έβαλα την κάμερα να γράφει κι είπα στην Κρίστη, να αρχίσει να πετάει μπαλάκια στα σκυλιά. 

Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια: Πότε παντρεύονται; 

Γιώργος Μαυρίδης: Αγκαλιασμένος με τη νέα του αγαπημένη σε βραδινή έξοδο!

Γιώργος Μαυρίδης Κρίστη Καθάργια

Γιώργος Μαυρίδης & Κρίστη Καθάργια σε μια από τις πρώτες κοινές τους εξόδους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δεν είχε καταλάβει τι γίνεται. Η Κρίστη νομίζει ότι με βοηθά στη δοκιμή για την παραγωγή και ότι δοκιμάζουμε τις κάμερες για την εκπομπή. Κάποια στιγμή πετάω το μπαλάκι που είχε το δαχτυλίδι. Το βρίσκει η Μόλυ και το φέρνει κι αρχίζω να το ξετυλίγω. Με κοίταγε η Κρίστη. Έτρεμα από την αγωνία μου. Το ανοίγω, σκύβω, τη ρωτάω αν θέλει να γίνει γυναίκα μου. Έκανε δέκα λεπτά να απαντήσει. Σοκαρίστηκαν. Μετά μας χειροκρόταγαν από κάποια μπαλκόνια. Έχω κρατήσει όλο τη στιγμή σε βίντεο. Δεν ξέρω πότε είναι ο γάμος. Πρώτα να ανοίξουν οι εκκλησίες…», συμπλήρωσε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top