MasterChef 5: Αυτός είναι ο λόγος που ο Διονύσης και ο Αντώνης τσακώθηκαν

«Πέτρα του σκανδάλου» η Ανούς;

Η εβδομάδα των επιστροφών έχει δημιουργήσει μεγάλη ένταση στους διαγωνιζόμενους του MasterChef 5, ειδικά μετά την αποχώρηση του Στέφανου που είχε ήδη μπει στην τελική οκτάδα.  

Στέφανος Χιλάς: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5

Φαίνεται πως μερικοί έχουν αφήσει άλυτες τις διαφωνίες τους από όταν έφυγαν. Ένας από αυτούς είναι και ο Αντώνης, ο οποίος είχε αποχωρήσει σε δοκιμασία αποχώρησης, από την οποία είχε κερδίσει η Ανούς. Εκείνη την ημέρα, φαίνεται πως ο Διονύσης είχε βοηθήσει από τον εξώστη μόνο την αγαπημένη του και όχι τον φίλο του, Αντώνη.  

Μονομαχίες πριν την τελική 12άδα του MasterChef 5

Ο Αντώνης μονομαχεί με τον Νίκο για να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία επιστρέφοντας στο σπίτι του MasterChef 5

«Σίγουρα ο Αντώνης με απογοήτευσε, γιατί περίμενε να είμαι πάνω από αυτόν και όχι πάνω από την Ανούς. «Καλά, δεν ντρέπεσαι; Τι συμπεριφορά είναι αυτή;» μου είπε. Η δικιά μου; Δηλαδή, τι; Θα μετρήσουμε ποιος θέλω να μείνει; Αν έτσι νιώθει, έτσι ας πράξει. Ποσώς με ενδιαφέρει. Δε θα ασχοληθώ με το αν θα με κάνει παρέα ο Αντώνης» δήλωσε ο Διονύσης εκνευρισμένος στην κάμερα του MasterChef 5.  

MasterChef 5: Νίκος ή Αντώνης; - Αντιγράφουν το πιάτο του Σαρρή

«Ο Διονύσης... Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έκανε με την Ανούς. Δεκτή η νίκη της Ανούς, δεν έχω κάτι με το κορίτσι. Αλλά αφού δεν ήθελε να αντιμετωπίσει την Ανούς, μπορούσες να σηκώσεις το βλέμμα σου να με κοιτάξεις λίγο. Δεν το έκανε. Μακρυά, ούτε τσακωμένοι, ούτε τίποτα. Εγώ θα προσηλωθώ στον στόχο μου και αυτοί ας κοιτάνε τις δουλειές των άλλων» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης.  

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5  

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5 εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top