MasterChef 5 - Βίλλη: Η Μαργαρίτα δεν εμπιστεύεται τους πάντες

«Η Μαργαρίτα είναι ένα παιδί που θα δώσει αλλά και θα πάρει», είπε η Βίλλη

Εβδομάδα επιστροφών αυτή που διανύουμε στο MasterChef 5! Συνολικά, 12 παίκτες διεκδίκησαν την πολυπόθητη λευκή ποδιά, αλλά η Μαργαρίτα ήταν αυτή που τα κατάφερε και μπήκε και πάλι στο σπίτι.

MasterChef 5: Άρπαξε τη λευκή ποδιά και έφυγε τρέχοντας προς τον εξώστη!

Ο Άκης Πετρετζίκης βλέπει MasterChef 5 – Ποια παίκτρια έχει ξεχωρίσει;

Οι διαγωνιζόμενοι που δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στον διαγωνισμό ήταν οι: Κωνσταντίνος, Βίλλη, Σερόπ, Αλέξανδρος Ακριτίδης και η Μαρία Φιλοπούλου.

MasterChef 5: Ποιοι παίκτες δεν κέρδισαν στη μάχη της επιστροφής;

MasterChef 5: Αλέξανδρος Ακριτίδης, Μαργαρίτα και Βίλλη

MasterChef 5: Αλέξανδρος Ακριτίδης, Μαργαρίτα και Βίλλη

Αλέξανδρος Ακριτίδης και Βίλλη βρέθηκαν στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησαν γι’ αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που τους δόθηκε.

Από την πλευρά της, η Βίλλη δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την επιστροφή της Μαργαρίτας. «Η Μαργαρίτα ένιωθε γεμάτη ακόμα και όταν αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Ένιωθε ότι ήταν η μεγάλη νικήτρια. Πήρε μία γεύση από την αγάπη του κόσμου. Εγω την προετοίμασα λίγο για το τι θα αντιμετωπίσει. Από την αρχή πίστευα πως θα είναι η νικήτρια και τώρα σιγά σιγά το βλέπει κι αυτή. Η Μαργαρίτα είναι η νικήτρια της καρδιάς μας και έχει μια πολύ όμορφη εξέλιξη».

Οι δηλώσεις της Μαργαρίτας για την Κωνσταντίνα και τα σχόλια που έκανε για εκείνη

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 παρακολουθήσαμε και τις δηλώσεις που έκανε η Μαργαρίτα on camera όταν επέστρεψε για λίγο κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα και είδε τι είχε πει για εκείνη έκανε κατά καιρούς η Κωνσταντίνα.

Μαργαρίτα για Κωνσταντίνα: «Ένιωθα τύψεις και εκείνη μου είχε σούρει πόσα»

Η Κωνσταντίνα θα καταφέρει να επιστρέψει στο MasterChef 5;

Η Κωνσταντίνα θα καταφέρει να επιστρέψει στο MasterChef 5;

«Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πιστεύω ότι όσοι είναι καλοί άνθρωποι, θα συνεχίσουν να είναι καλοί και όσοι είναι λιγότερο συμπαθείς – θα πω, γιατί κακοί άνθρωποι δεν υπάρχουν – θα παραμείνουν ύπουλοι. Εγώ είχα πει κάτι άσχημο για την Κωνσταντίνα και της το είχα πει τότε, ότι δεν είχα όρεξη και ότι είπα κάτι κακό για εκείνη και ένιωθα και τύψεις. Η Κωνσταντίνα δε μου είπε ότι μου έχει σούρει πόσα… και μετά μου έλεγε ‘’εγώ δεν έχω πει τίποτα για εσένα’’. Και τα είδα έξω εγώ τώρα και γελούσα», είπε η Μαργαρίτα.

Οι δηλώσεις της Μαργαρίτας για τα σχόλια που είχε κάνει για εκείνη η Κωνσταντίνα

Οι δηλώσεις της Μαργαρίτας για τα σχόλια που είχε κάνει για εκείνη η Κωνσταντίνα


Θέση για όλα αυτά πήρε η Βίλλη λέγοντας: «Καλώς ή κακώς δεθήκαμε με αυτή την κατάσταση. Τώρα μέσα στο παιχνίδι κάποιος έχει τη στρατηγική του, άλλος νιώθει μοναξιά και άλλος προσκολλάτε πάνω στον άλλο γιατί δεν έχει άλλη επιλογή μέσα στο σπίτι. Η Μαργαρίτα είναι ένα παιδί που θα δώσει αλλά και θα πάρει. Όλα θα φανούν όταν βγει έξω. Δεν ξεχωρίζει κανέναν, αλλά δεν εμπιστεύεται απόλυτα τους πάντες. Θεωρώ ότι είχαμε εντελώς διαφορετική εικόνα για κάποιους όταν ήμασταν στο παιχνίδι. Η Μαργαρίτα στον ελάχιστο χρόνο που είχε όταν βγήκε έξω κατάλαβε ποιος έχει πει τι και κράτησε κάποιες αποστάσεις. Είδε τα πάντα για να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top