«Τα Φιλαράκια»: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το reunion της σειράς

Ξανά στις οθόνες μας μετά από… 17 χρόνια!

Δείτε το πρώτο trailer για την επιστροφή της σειράς «Τα φιλαράκια»

«Τα Φιλαράκια», η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά όλων των εποχών επιστρέφει στο πιο πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό reunion.

Τα γυρίσματα του «Friends: The Reunion» ολοκληρώθηκαν 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο του 2004, με την παραγωγή να το ανακοινώνει δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο επίσημο προφίλ της σειράς στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

Τα Φιλαράκια επιστρέφουν! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το reunion της παρέας

Όλες αυτές τις ημέρες διάφορες φωτογραφίες από τα γυρίσματα έκαναν την εμφάνισή τους στα social media, προσφέροντας μας μια πρόγευση για όσα θα δούμε το ερχόμενο φθινόπωρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hind Teroua (@jen.istonfan)

Στο Διαδίκτου μάλιστα, κυκλοφορούν διάφορες φωτογραφίες των έξι πρωταγωνιστών, μία εκ των οποίων δείχνει το συνεργείο μπροστά από το διάσημο σιντριβάνι των τίτλων έναρξης, ενώ το σαββατοκύριακο ο Μάθιου Πέρι, ο γνωστός «Τσάντλερ», δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το μακιγιάζ, που αργότερα διέγραψε.

Τα Φιλαράκια νίκησαν τον Covid-19 και επιστρέφουν οριστικά στη μικρή οθόνη!

Άλλα στιγμιότυπα δείχνουν ότι τα διάσημα διαμερίσματα έχουν ξαναφτιαχτεί για το reunion. Παρότι διαγράφηκαν αργότερα από την επίσημη σελίδα στο Instagram, οι fans συνεχίζουν να τα κοινοποιούν στα social media. 

Τα Φιλαράκια νίκησαν τον Covid-19 και επιστρέφουν οριστικά στη μικρή οθόνη!

Σε κάθε περίπτωση, η ευκαιρία να δουν ξανά μαζί τους Τζένιφερ Άνιστον (Rachel Green), Κόρτνεϊ Κοξ (Monica Geller), Λίζα Κούντροου (Phoebe Buffay), Ντέιβιντ Σουίμερ (Ross Geller), Ματ Λε Μπλανκ (Joey Tribbiani) και Μάθιου Πέρι (Chandler Bing) έχει κάνει τους φανατικούς τηλεθεατές να ανυπομονούν εδώ και μήνες για το τηλεοπτικό reunion. Η παραγωγή ήταν σχεδιασμένη αρχικά να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020, αλλά καθυστέρησε έναν χρόνο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το τηλεοπτικό δίκτυο HBO Max αποφάσισε πριν από λίγες εβδομάδες να δώσει στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ που εντείνει την αναμονή του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε όλα τα επεισόδια από τα «Φιλαράκια» που προβάλλονται στο Star

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top