Τα Φιλαράκια επιστρέφουν! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το reunion της παρέας

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το ειδικό επεισόδιο για «Τα φιλαράκια»

Δείτε το πρώτο trailer από το ειδικό επεισόδιο για «Τα φιλαράκια»

Έπειτα από δύο δεκαετίες τα Φιλαράκια είναι έτοιμα για το πολυαναμενόμενο reunion. Η πιο διάσημη παρέα που έγραψε τηλεοπτική ιστορία είναι έτοιμη να μπει ξανά στο πλατό.

Όλα ήταν προγραμματισμένα για να ξεκινήσουν το 2020, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού έβαλε φρένο στην επανένωση των πρωταγωνιστών.

Τα Φιλαράκια νίκησαν τον Covid-19 και επιστρέφουν οριστικά στη μικρή οθόνη!

Τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και τώρα η Τζένιφερ Άνιστον, Λίζ Κούντροου, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ ξεκινούν τα γυρίσματα αυτή την εβδομάδα στο στούντιο της Warner Bros.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

Tο ειδικό επεισόδιο για «Τα φιλαράκια», θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας streaming HBO Max, και μάλστα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer όπου παίρνουμε μία μικρή από το κλίμα που επικρατεί λίγο πριν τη θρυλική συνάντηση.

Νέο επεισόδιο για τα «Φιλαράκια» μετά από 16 χρόνια!

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο οποίος υποδύθηκε στη σειρά τον Ross Gellar στη δεκαετία του 1990, μιλώντας στο «The Graham Norton Show» του BBC, δήλωσε: «Θα τους δω όλους την επόμενη εβδομάδα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια».

Να θυμίσουμε ότι το σήριαλ εισέβαλε σαν τηλεοπτικός σίφουνας στις 22/9/1994 και ύστερα από 236 επεισόδια, στις 6/5/2004, έριξε τίτλους τέλους. Το φινάλε παρακολούθησαν 52 εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο στην Αμερική.   


Δείτε όλα τα επεισόδια από τα «Φιλαράκια» που προβάλλονται στο Star

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top