Ράδιο Αρβύλα για δολοφονία Καραϊβάζ: «Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα»

Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης για την ενέδρα θανάτου στον δημοσιογράφο

Λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οι Ράδιο Αρβύλα υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές τους, κάνοντας αναφορά στα «απίστευτα» που έχουν διαδραματιστεί αυτήν την εβδομάδα, όπως το έγκλημα στην Κυπαρισσία και το περιστατικό με τον αναπνευστήρα που τράβηξε ασθενής, με αποτέλεσμα να πεθάνει νοσηλευόμενος. 

Γιώργος Καραϊβάζ: Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση σήμερα στη «Ζήνα»

«Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Σε όλους τους ανθρώπους, αυτών των ανθρώπων, στέλνουμε τη σκέψη πας και λυπούμαστε πάρα πολύ που συμβαίνουν όλα αυτά...» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Το σημείο όπου στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον Γιώργο Καραϊβάζ- φωτογραφία Eurokinissi

Το σημείο όπου στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον Γιώργο Καραϊβάζ- φωτογραφία Eurokinissi

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αναφερόμενος στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είπε: «Ελπίζουμε και για τη σημερινή δολοφονία να βρεθεί μια άκρη. Δεν μπορεί να γίνονται αυτά τα πράγματα κατ’ αυτόν τον τρόπο... Δεν μπορούμε να ανοίξουμε και αυτή την πόρτα σε αυτή τη χώρα, τουλάχιστον ας την κρατήσουμε κλειστή, όπως ήταν εδώ και αρκετά χρόνια».

Σόμπολος για τη δολοφονία Καραϊβάζ: «Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη»

Η εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, μέρα μεσημέρι έχει συγκλονίσει τον δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο. Οι αστυνομικοί «βλέπουν» συμβόλαιο θανάτου, ενώ στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει τα κείμενα και οι αναρτήσεις του αστυνομικού συντάκτη. Το χτύπημα των δραστών πάντως, δείχνει ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν, καθώς τον πυροβόλησαν έξι φορές. Τουλάχιστον 12 ήταν οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο όπου στήθηκε η ενέδρα θανάτου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top