Τraction: Ο Κώστας Στεφανής συναντά τη Φαίη Ξυλά

Tην Κυριακή στις 14:10 στο Star

Την αιθέρια Φαίη Ξυλά συναντά ο Κώστας Στεφανής. Ωστόσο, στο ραντεβού με τη γοητευτική πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας με διαφορά», ο Κώστας εμφανίζεται... συνοδευόμενος από το ανανεωμένο Volkswagen Tiguan, το κορυφαίο σε πωλήσεις SUV στην Ευρώπη. Τι συμβαίνει εδώ; Προσπαθεί το TRACTION να εντυπωσιάσει τη Φαίη Ξυλά με ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόλογα μοντέλα της παγκόσμιας αγοράς και μάλιστα στην πιο εξελιγμένη εκδοχή του; Όπως και να 'χει, το Volkswagen Tiguan κέρδισε την προσοχή της φιλοξενούμενης και η Φαίη Ξυλά, μας κέρδισε όλους. Και χωρίς καν να προσπαθήσει.

Φαίη Ξυλά και Βασίλης Μίχας είπαν «Αλήθειες με τη Ζήνα»

O Kώστας  Στεφανής με τη Φαίη Ξυλά 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ Toyota RAV4: Ο Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή, παρουσιάζουν την τελευταία και πιο συναρπαστική έκδοση ενός μοντέλου με ξεχωριστή θέση στη σύγχρονη ιστορία της αυτοκίνησης. Το Toyota RAV4 βρίσκεται πλέον στην εποχή της υβριδικής τεχνολογίας, με σύστημα αυτο-φορτιζόμενης ηλεκτροκίνησης. Ο συνδυασμός του θερμικού κινητήρα με το ηλεκτρικό μοτέρ, ανεβάζει τη συνολική ισχύ του νέου RAV4 στους 218 ίππους για την προσθιοκίνητη έκδοση ή τους 222 για την τετρακίνητη. Με άλλα λόγια, χάρη στο Toyota RAV4 ο Θωμάς και η Ινώ έρχονται αντιμέτωποι με το «wow factor».

Φαίη Ξυλά: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα όποτε κι αν έρθει!»

Κώστας Στεφανής και Φαίη Ξυλά 

➢ Mercedes ME Connect: Μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών υπηρεσιών τελευταίας τεχνολογίας παρέχει πλέον η Mercedes στους ιδιοκτήτες των οχημάτων της. Με την κατάλληλη εφαρμογή από την πλατφόρμα ME Connect της Mercedes, ο κάτοχος μπορεί να ελέγχει πολλές παραμέτρους λειτουργίας του οχήματος, να βρίσκει σημεία φόρτισης, να ελέγχει τη θέση του οχήματος, να λαμβάνει βοήθεια σε περίπτωση κλοπής κ.α. Η συνδεσιμότητα ανεβάζει ταχύτητα, προς όφελος της οδικής ασφάλειας και της διευκόλυνσης του οδηγού, στην καθημερινότητά του.

➢ Honda SH 350i: Ο Θανάσης Χούντρας οδηγεί τη νέα και ολοκληρωμένη έκδοση ενός σκούτερ, που έχει ήδη καθιερωθεί στην αγορά, χάρη στην ποιότητα κατασκευής, την ευχρηστία, την αξιοπιστία και τις επιδόσεις του. Με την εγγύηση του ιαπωνικού κολοσσού της Honda -και την έγκριση του master tester του TRACTION- το ολοκαίνουργιο SH 350i απευθύνει προς όλους μια διαρκώς ανοιχτή πρόσκληση για βόλτα.

Μάνος Στεφανής και Κώστας Στεφανής 

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

https://www.star.gr/tv/shows/traction/

#tractiongr

FB: https://www.facebook.com/traction.gr/

Insta: https://www.instagram.com/traction.

gr/ Twitter: https://twitter.com/tractiongr

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction εδώ 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top