Φαίη Ξυλά και Βασίλης Μίχας είπαν «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Θα έκαναν και στη ζωή τους σχέση με διαφορά ηλικίας

Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του Star «Έρωτας με διαφορά» που μας κρατάνε την πιο γλυκιά συντροφιά κάθε Πέμπτη στις 21:00 μίλησαν για όλα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

σήριαλ Έρωτας με διαφορά

Ο Βασίλης Μίχας και η Φαίη Ξυλά 

Η Φαίη Ξυλά και ο Βασίλης Μίχας ή αλλιώς ο 24χρονος Κωστής και η 39χρονη Ζέτα με τα τρία παιδιά αποκάλυψαν «αν θα έκαναν σχέση με διαφορά ηλικίας».

Οι συντελεστές της σειράς "Ερωτας με διαφορά"

Οι συντελεστές του δημοφιλούς σήριαλ

«Μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σχέση με διαφορά ηλικίας αλλά δεν είχε το πακέτο των παιδιών. Κατοικίδιο είχε. Παίζει ρόλο γενικά η επικοινωνία και η χημεία. Όχι η ηλικία. Ο Κωστής είναι Ήρωας. Θέλει κόπο και χρόνο για να μπει κάποιος σε μια τέτοια σχέση» ανέφερε ο τηλεοπτικός Κωστής με τη Φαίη Ξυλά να προσθέτει:

«Δεν ξέρω γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη. Αν κάποιος μου κέντριζε το ενδιαφέρον θα σήμαινε πως έχει τα υπόλοιπα οπότε δε θα μ’ ενοχλούσε η διαφορά ηλικίας. Δύσκολα ερωτεύομαι αν υπάρχει και διαφορά ηλικίας, τότε  γίνεται δυσκολότερο. Απολαμβάνω τον έρωτα απλά όσο περνάνε τα χρόνια καταλαβαίνεις καλύτερα  τι δε θες».

Βίβιαν Κοντομάρη: «Έχω μεγάλη αδυναμία στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο»

οι ηθοποιοί της σειράς «Έρωτας με διαφορά»

Οι ηθοποιοί της σειράς «Έρωτας με διαφορά»


Έρωτας με διαφορά: Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον άνδρα της Ζέτας

Η Φαίη Ξυλά νιώθει νιώθει ικανοποιημένη με όσα έχει καταφέρει στη ζωή της τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική. Μάλιστα αναφέρει πως ο 6χρονος γιος της, Πάρης είναι για εκείνη τα πάντα!

«Δε φανταζόμουν ποτέ πως θα κάνω παιδί και είναι ό, τι καλύτερο μου συνέβη» τόνισε η καταξιωμένη ηθοποιός.

Βασίλης Μίχας και Φαίη Ξυλά

Βασίλης Μίχας και Φαίη Ξυλά

Ο Βασίλης Μίχας και η Φαίη Ξυλά δήλωσαν χαρούμενοι που το Star τους έκανε μία μεγάλη αγκαλιά!

«Γενικότερα είμαστε ταιριαστοί στο cast και το Star μας έχει κάνει μια μεγάλη αγκαλιά. Είναι όλοι εξαιρετικοί και η Ζωρζέτα Ζαχαρτζή και ο Άκης ο Χαραλαμπίδης. Φροντίζουν για τα πάντα. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις έτσι πως μπορείς να στηριχθείς στον άλλον» δήλωσε η καταξιωμένη ηθοποιός και ο Βασίλης Μίχας συμφώνησε.

logo έρωτας με διαφορά

Να σας θυμίσουμε πως το σημερινό επεισόδιο της σειράς θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς εκτός όλων των άλλων θα εμφανιστεί ξαφνικά και ο σύζυγος της Ζέτας,τον οποίο θα υποδυθεί ο Φάνης Μουρατίδης.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Έρωτας με διαφορά» εδώ 

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top